Bruksanvisninger for Philips Sterilisatorer

Nedenfor finner du alle modeller Philips Sterilisatorer som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg steriliserer flaskene hver dag, men det er fortsatt melkerester i dem. Hvorfor det? Verifisert

Vask alltid flaskene før du steriliserer dem. En sterilisator brukes til å drepe bakterier, men er ikke et alternativ til en børste eller oppvaskmaskin.

Det var nyttig (92) Les mer

Hvor ofte bør jeg avkalke sterilisatoren min? Verifisert

Når sterilisatoren brukes regelmessig, bør den avkalkes minst en gang hver 4. uke, avhengig av vannkvaliteten i ditt spesifikke område.

Det var nyttig (21) Les mer

Bunnen av sterilisatoren min ble brun, hva skal jeg gjøre? Verifisert

Dette er sannsynligvis kalkoppbygging og et tegn på at du bør avkalke sterilisatoren. Se bruksanvisningen til din spesifikke sterilisator for å lære hvordan du avkalker modellen din.

Det var nyttig (15) Les mer

Kan jeg tørke en flaske manuelt etter sterilisering? Verifisert

Nei, dette anbefales ikke. Vannet som blir igjen på flasken er sterilt og inneholder ingen bakterier. Ved å tørke flasken manuelt vil nye bakterier tilsettes, noe som gjør at flasken ikke lenger er steril.

Det var nyttig (6) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Philips SCF293 Avent Sterilisator
ΘΩΜΑΣ 06-10-2023
JEG VIL HA MANUALEN TIL Å E-POSTE [email protected]


(Oversatt av Google)
Philips SCF293 Avent Sterilisator