Bruksanvisning Philips SCF293 Avent Sterilisator

Trenger du en bruksanvisning for Philips SCF293 Avent Sterilisator? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 4 vanlige spørsmål, 1 kommentar og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

SCF291
SCF293
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 31.84 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Philips SCF293 Avent Sterilisator ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Philips SCF293 Avent Sterilisator?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Philips SCF293 Avent Sterilisator. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

ΘΩΜΑΣ 06-10-2023
JEG VIL HA MANUALEN TIL Å E-POSTE [email protected]

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Philips SCF293 Avent Sterilisator. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Philips. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Philips SCF293 Avent Sterilisator på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Philips
Modell SCF293 Avent
Kategori Sterilisatorer
Filtype PDF
Filstørrelse 31.84 MB

Alle bruksanvisninger for Philips Sterilisatorer
Flere håndbøker for Sterilisatorer

Ofte stilte spørsmål om Philips SCF293 Avent Sterilisator

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg steriliserer flaskene hver dag, men det er fortsatt melkerester i dem. Hvorfor det? Verifisert

Vask alltid flaskene før du steriliserer dem. En sterilisator brukes til å drepe bakterier, men er ikke et alternativ til en børste eller oppvaskmaskin.

Det var nyttig (92) Les mer

Hvor ofte bør jeg avkalke sterilisatoren min? Verifisert

Når sterilisatoren brukes regelmessig, bør den avkalkes minst en gang hver 4. uke, avhengig av vannkvaliteten i ditt spesifikke område.

Det var nyttig (22) Les mer

Bunnen av sterilisatoren min ble brun, hva skal jeg gjøre? Verifisert

Dette er sannsynligvis kalkoppbygging og et tegn på at du bør avkalke sterilisatoren. Se bruksanvisningen til din spesifikke sterilisator for å lære hvordan du avkalker modellen din.

Det var nyttig (15) Les mer

Kan jeg tørke en flaske manuelt etter sterilisering? Verifisert

Nei, dette anbefales ikke. Vannet som blir igjen på flasken er sterilt og inneholder ingen bakterier. Ved å tørke flasken manuelt vil nye bakterier tilsettes, noe som gjør at flasken ikke lenger er steril.

Det var nyttig (6) Les mer
Bruksanvisning Philips SCF293 Avent Sterilisator

Relaterte produkter

Relaterte kategorier