Bruksanvisninger for Crosstrainere

Nedenfor finner du alle Crosstrainere-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er forskjellen mellom en cross trainer med svinghjulet foran eller bak? Verifisert

Cross-trenere som har svinghjul i ryggen er ofte mindre. På disse crosstrenerne kan du generelt også gjøre mindre trinn. Når svinghjulet er foran, er cross trainer generelt større og lar deg gjøre større trinn.

Det var nyttig (247) Les mer

Hvilke muskler blir trent når du bruker en cross trainer? Verifisert

Når du bruker en cross trainer riktig, trener du nesten alle muskler. Under en treningsøkt bruker du rygg-, skulder-, arm-, mage-, gluteal- og benmuskulatur.

Det var nyttig (230) Les mer

Er det å bruke en cross trainer stressende for knærne? Verifisert

Nei. Under øvelsen holder føttene seg på pedalene, og du gjør jevne bevegelser. Dette betyr at det ikke blir brukt krefter på knærne, slik det er for eksempel å løpe.

Det var nyttig (201) Les mer

Hvor mye trening trenger en gjennomsnittlig voksen? Verifisert

Som voksen er det en god idé å utføre moderat intensiv trening i totalt minst 2,5 timer i uken. Ideelt sett spres dette over flere dager.

Det var nyttig (43) Les mer

Hva er makspuls under trening? Verifisert

Generelt kan du ta en puls på 220 og trekke fra alderen din. Så for en person på 48 år vil den maksimale hjertefrekvensen være 220 minus 48 tilsvarende 172. Hvis du er usikker på din personlige tilstand, sørg for å konsultere legen din.

Det var nyttig (21) Les mer