Bruksanvisninger for BaByliss Skjeggtrimmere

Nedenfor finner du alle modeller BaByliss Skjeggtrimmere som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg bruke skjeggtrimmer til andre hår også? Verifisert

Skjeggtrimmere har tynnere kniver enn hårklippere, noe som gjør dem bedre egnet for kort hår. Hårklippere er spesielt designet for å trimme hodebunnen.

Det var nyttig (100) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning BaByliss MT726E Skjeggtrimmer
Andreas Vaes 05-04-2024
Hodet på trimmeren er vanskelig å ta av og på igjen, også nese- og øretrimmer er også vanskelig å ta av og på. Trimmeren i seg selv trekker ikke ned noe. Jeg er veldig misfornøyd med denne skjeggtrimmeren.


(Oversatt av Google)
BaByliss MT726E Skjeggtrimmer
Bruksanvisning BaByliss MT725E Skjeggtrimmer
jehan lalande 12-12-2023
Jeg kan ikke demontere trimmeren for å fikse nesetrimmerhodet på plass.


(Oversatt av Google)
BaByliss MT725E Skjeggtrimmer
Bruksanvisning BaByliss T811E Skjeggtrimmer
JACQUES HIRSCH 31-05-2023
Jeg kan ikke åpne skjæreguiden


(Oversatt av Google)
BaByliss T811E Skjeggtrimmer
Bruksanvisning BaByliss FX7880E Pro Skjeggtrimmer
MIchael P 29-03-2023
Kan denne babyliss FX7880E pro kutte skjegget fra 0,6 mm til 1,0 mm eller 1,5 mm, 2,0 mm osv. og hvordan justeres dette?


(Oversatt av Google)
BaByliss FX7880E Pro Skjeggtrimmer
Bruksanvisning BaByliss MT890E Skjeggtrimmer
Ryszard 27-12-2022
Babyliss MT 890E trimmer, pris PLN 300. Dårlig kvalitetsutstyr. Ingen skriver at produksjonen: Kina Ingen beskrivelse av hvordan instrumenteringen skal brukes (det gjenstår metoden for forsøk og eksperimenter). Den klipper ikke alt håret på skjegget – selv om det er kort. Det bare lekker, du må påføre det på samme sted flere ganger. Den eneste fordelen - det fungerer stille. Jeg anbefaler ikke produktet, til denne prisen bør produktet være av bedre kvalitet. Rangering: av 10 poeng - min vurdering er 4.


(Oversatt av Google)
BaByliss MT890E Skjeggtrimmer