Manual BaByliss MT890E Skjeggtrimmer

Trenger du en manual til din BaByliss MT890E Skjeggtrimmer? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 0.48 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om BaByliss MT890E Skjeggtrimmer ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette BaByliss produktet?
Ja Nei
67%
33%
3 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg bruke skjeggtrimmer til andre hår også? Verifisert
Skjeggtrimmere har tynnere kniver enn hårklippere, noe som gjør dem bedre egnet for kort hår. Hårklippere er spesielt designet for å trimme hodebunnen.

Det var nyttig (87)

Bli med i samtalen om dette produktet

pierre jean 01-05-2020
Jeg har nettopp kjøpt dette produktet, men det er ingen manual for bruk av bladene avhengig av hva jeg trenger for å barbere bardkroppen mye tilbehør, men hvordan du bruker det

svar | Det var nyttig (10)(Translated by Google)
Ryszard 27-12-2022
Babyliss MT 890E trimmer, pris PLN 300. Dårlig kvalitetsutstyr. Ingen skriver at produksjonen: Kina Ingen beskrivelse av hvordan instrumenteringen skal brukes (det gjenstår metoden for forsøk og eksperimenter). Den klipper ikke alt håret på skjegget – selv om det er kort. Det bare lekker, du må påføre det på samme sted flere ganger. Den eneste fordelen - det fungerer stille. Jeg anbefaler ikke produktet, til denne prisen bør produktet være av bedre kvalitet. Rangering: av 10 poeng - min vurdering er 4.

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual BaByliss MT890E Skjeggtrimmer