Manual BaByliss MT860E Skjeggtrimmer

Trenger du en manual til din BaByliss MT860E Skjeggtrimmer? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 0.63 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om BaByliss MT860E Skjeggtrimmer ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette BaByliss produktet?
Ja Nei
14%
86%
7 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg bruke skjeggtrimmer til andre hår også? Verifisert
Skjeggtrimmere har tynnere kniver enn hårklippere, noe som gjør dem bedre egnet for kort hår. Hårklippere er spesielt designet for å trimme hodebunnen.

Det var nyttig (87)

Bli med i samtalen om dette produktet

Bernard 12-11-2021
Det er ingen oversikt over de forskjellige skjæreguidene. Hvilken er bra for kort skjegg, langt skjegg, for kropp, for nese ????????? Og hvordan tilpasse dem. Jeg klarte ikke å fjerne hodet på plass. Det er spesifisert å rotere det til høyre, men det er ingenting som roterer. Ingen bruksanvisning

svar | Det var nyttig (3)(Translated by Google)
Darcel Yves 19-09-2020
Kjøp € 60 i dag, den går i søpla i morgen. Forkortet, uleselig bruksanvisning !!!! Jeg kommer ikke til å savne et skjegg med et produkt blottet for instruksjoner og bruksanvisninger. Søppelkasse!!!

svar | Det var nyttig (1)(Translated by Google)
Emi 03-05-2020
Hallo. Er dette produktet nyttig for å klippe hår? Jeg vet ikke hvordan jeg skal skifte kammene, uansett hvor mye jeg leser instruksjonene

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual BaByliss MT860E Skjeggtrimmer