Manual Andersson TEW-3100 Hodetelefon

Trenger du en manual til din Andersson TEW-3100 Hodetelefon? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 0.24 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Andersson TEW-3100 Hodetelefon ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Andersson produktet?
Ja Nei
75%
25%
4 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Når er musikken for høy? Verifisert
Lydtrykknivå over 80 desibel (dB) kan være skadelig for hørselen. Lyd over 120 dB er umiddelbart skadelig. Hvor skadelig lyden er, kommer an på varigheten og hyppigheten.

Det var nyttig (827)
Når jeg kobler en hodetelefon til enheten, fungerer den ikke som den skal, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der hodetelefonen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (658)
Hva er støyreduksjon? Verifisert
Noise Cancelling er en teknikk som hovedsakelig brukes i hodetelefoner. Aktiv støykontroll brukes til å senke eller eliminere påvirkningen av omgivende støy.

Det var nyttig (269)
Fungerer Bluetooth gjennom vegger og tak? Verifisert
Et Bluetooth-signal vil fungere gjennom vegger og tak, med mindre disse er laget av metall. Avhengig av tykkelsen og materialet på veggen, kan signalet miste styrke.

Det var nyttig (156)
Opp til hvilket støynivå er det trygt for barn? Verifisert
Barn får hørselen skadet raskere enn voksne. Derfor er det viktig å aldri utsette barn for støy høyere enn 85 dB. For hodetelefoner er det spesielle modeller for barn. I tilfelle høyttalere eller andre situasjoner må du være oppmerksom, støyen overstiger ikke dette nivået.

Det var nyttig (98)
Kan jeg pakke ledningen rundt enheten etter bruk? Verifisert
Det er bedre å ikke gjøre dette, fordi det kan skade ledningen. Det beste du kan gjøre er å pakke ledningen slik den var da produktet ble pakket.

Det var nyttig (97)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Thomas Björk 24-07-2020
TEW-3100, Kan du øke eller redusere volumet på dem med trykk? Eller det fungerer bare med telefonen

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Christian Kozma Holm 06-06-2021
Jeg har det samme spørsmålet som jeg har. Føles ganske vanskelig å trekke frem telefonen for å skru opp, spesielt når jeg jobber, jeg hører på podcaster.

Det var nyttig (0)(Translated by Google)
KK 07-10-2020
hver gang jeg ringer med hodetelefonene får jeg spørsmålet hvor fordi jeg hører så dårlig, hører jeg veldig tydelig hva som blir sagt, men hører meg selv dårlig. kan man endre mobilinnstillingene eller nå for å forbedre mikrofonlyden?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Irene Andren 08-04-2021
Jeg fikk disse i gave og klarer ikke å pare så begge hodetelefonene fungerer. De jobber bare en om gangen. Frustrert

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Hörlurs fixaren 24-10-2021
Hei mine var de samme, men det viste seg at det er et gap i ladningen. Berør headsettet, som ikke fungerer, når det er i etuiet

Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Christian Kozma Holm 06-06-2021
Jeg kjøpte nylig disse "Andersson TEW-3100-hodetelefonene". Jeg lærte meg all touch-funksjonen, men det står ikke i bruksanvisningen at du kan skru opp eller ned volumet på noen måte. Kanskje ikke engang en slik funksjon, men jeg vil fortsatt spørre.

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual Andersson TEW-3100 Hodetelefon