Manual Andersson TEW-300 Hodetelefon

Trenger du en manual til din Andersson TEW-300 Hodetelefon? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.37 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Andersson TEW-300 Hodetelefon ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Andersson produktet?
Ja Nei
7%
93%
44 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Når er musikken for høy? Verifisert
Lydtrykknivå over 80 desibel (dB) kan være skadelig for hørselen. Lyd over 120 dB er umiddelbart skadelig. Hvor skadelig lyden er, kommer an på varigheten og hyppigheten.

Det var nyttig (827)
Når jeg kobler en hodetelefon til enheten, fungerer den ikke som den skal, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der hodetelefonen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (658)
Hva er støyreduksjon? Verifisert
Noise Cancelling er en teknikk som hovedsakelig brukes i hodetelefoner. Aktiv støykontroll brukes til å senke eller eliminere påvirkningen av omgivende støy.

Det var nyttig (269)
Fungerer Bluetooth gjennom vegger og tak? Verifisert
Et Bluetooth-signal vil fungere gjennom vegger og tak, med mindre disse er laget av metall. Avhengig av tykkelsen og materialet på veggen, kan signalet miste styrke.

Det var nyttig (156)
Opp til hvilket støynivå er det trygt for barn? Verifisert
Barn får hørselen skadet raskere enn voksne. Derfor er det viktig å aldri utsette barn for støy høyere enn 85 dB. For hodetelefoner er det spesielle modeller for barn. I tilfelle høyttalere eller andre situasjoner må du være oppmerksom, støyen overstiger ikke dette nivået.

Det var nyttig (98)
Kan jeg pakke ledningen rundt enheten etter bruk? Verifisert
Det er bedre å ikke gjøre dette, fordi det kan skade ledningen. Det beste du kan gjøre er å pakke ledningen slik den var da produktet ble pakket.

Det var nyttig (97)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Veronica L 13-12-2019
Hei! Jeg får bare lyd i enten høyre eller venstre, men ikke i begge samtidig. I begynnelsen fikk jeg lyd i begge, men så først satt venstre av så paret jeg igjen, men da var det bare venstre og ikke høyre som fungerte. Hva kan dette skyldes? Vennlig hilsen Veronica

svar | Det var nyttig (101)(Translated by Google)
Catrine Wilny 08-01-2020
Etter paring kan det bare høres i det øvre skallet. Har paret flere ganger, men samme problem. Hva gjør jeg?

Det var nyttig (60)(Translated by Google)
Linda Johansson 24-01-2020
Noen som har det rett?? Har samme problem, får ikke lyd i begge, men bare i høy eller gress, men ikke begge samtidig :( så bråkete når jeg nettopp kjøpte de

Det var nyttig (47)(Translated by Google)
Moa stifors 21-02-2020
Jeg har hatt nøyaktig samme problem, men jeg fikset det nå. Slå av hodetelefonene og deretter holder du på berøringsflaten i 10 sekunder for da sletter du minnet til dem (de skal blinke noen ganger). Etter det legger du dem i skallet. Så går du til bluetooth og trykker "Glem enhet" og så tar du opp hodetelefonene og holder på berøringsflaten i 2-5 sekunder så skal høyre hodetelefon blinke og så slår du på bluetooth og kobler til hodetelefonene så skal de spille i begge

Det var nyttig (31)(Translated by Google)
Fredrik B 12-01-2020
Hei Veronica, Kom du med en løsning? Jeg har akkurat det samme problemet med hodetelefonene mine. / Fredrik

Det var nyttig (28)(Translated by Google)
Mona Johansson 28-07-2020
Hei, jeg kan ikke lenger koble hodetelefonene til telefonen min, men det fungerer på iPad. Kan du gjøre noe? Jeg har prøvd å skru den av, men ingen forskjell

svar | Det var nyttig (2)(Translated by Google)
Mia 04-06-2019
Min kan ikke koble til kan du hjelpe meg?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Catharina J 31-01-2020
Har samme problem, kan noen hjelpe meg?

Det var nyttig (17)(Translated by Google)
dave 03-03-2020
hvorfor kan du ikke VISE på den jævla berøringsskjermen som sitter uten hender når jeg trykker på utsiden, da vil den ikke holde kontakten men forsvinner og det der jeg fikk startet dritten EN gang ved en feil så bare et håndsett fungerte. . tror de er en aprilsnarr!

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Mona Johansson 28-07-2020
Hei, jeg kan ikke lenger koble hodetelefonene til telefonen min, men det fungerer på iPad. Kan du gjøre noe? Jeg har prøvd å skru den av, men ingen forskjell

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual Andersson TEW-300 Hodetelefon