Manual Andersson TEW-5000 Hodetelefon

Trenger du en manual til din Andersson TEW-5000 Hodetelefon? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 0.52 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Andersson TEW-5000 Hodetelefon ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Andersson produktet?
Ja Nei
22%
78%
9 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Når er musikken for høy? Verifisert
Lydtrykknivå over 80 desibel (dB) kan være skadelig for hørselen. Lyd over 120 dB er umiddelbart skadelig. Hvor skadelig lyden er, kommer an på varigheten og hyppigheten.

Det var nyttig (827)
Når jeg kobler en hodetelefon til enheten, fungerer den ikke som den skal, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der hodetelefonen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (658)
Hva er støyreduksjon? Verifisert
Noise Cancelling er en teknikk som hovedsakelig brukes i hodetelefoner. Aktiv støykontroll brukes til å senke eller eliminere påvirkningen av omgivende støy.

Det var nyttig (269)
Fungerer Bluetooth gjennom vegger og tak? Verifisert
Et Bluetooth-signal vil fungere gjennom vegger og tak, med mindre disse er laget av metall. Avhengig av tykkelsen og materialet på veggen, kan signalet miste styrke.

Det var nyttig (156)
Opp til hvilket støynivå er det trygt for barn? Verifisert
Barn får hørselen skadet raskere enn voksne. Derfor er det viktig å aldri utsette barn for støy høyere enn 85 dB. For hodetelefoner er det spesielle modeller for barn. I tilfelle høyttalere eller andre situasjoner må du være oppmerksom, støyen overstiger ikke dette nivået.

Det var nyttig (98)
Kan jeg pakke ledningen rundt enheten etter bruk? Verifisert
Det er bedre å ikke gjøre dette, fordi det kan skade ledningen. Det beste du kan gjøre er å pakke ledningen slik den var da produktet ble pakket.

Det var nyttig (97)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Jakob Gometz 24-05-2020
Hei. Jeg liker min TEW-5000, men de har sluttet å synkronisere med hverandre. Når jeg synkroniserer med en enhet får jeg bare lyd i en av pluggene. Fant ikke i manualen hvordan du gjenoppretter dem. Hva burde jeg gjøre? Vennlig hilsen Jacob

svar | Det var nyttig (28)(Translated by Google)
Per Lundberg 09-11-2020
Jeg har samme problem! Har bare lyd i venstre hodetelefon og alt jeg prøvde å synkronisere de to igjen har ikke tenkt.

Det var nyttig (10)(Translated by Google)
Axel Forsberg 15-11-2020
Hei, jeg hadde det samme problemet. Jeg klarte å fikse det ved å følge TEW-3100-manualen for å gjøre en tilbakestilling på dem. Aner ikke om det var dette som gjorde at de virket igjen fordi jeg klikket og holdt litt på knappene litt tilfeldig føltes det som. Mitt tips er å teste det uansett. Link https://manuall.se/andersson-tew-3100-horlurar/

Det var nyttig (8)(Translated by Google)
Alexander Whelan 20-02-2020
Jeg opplever at høyre og venstre plugg ikke er koblet til hverandre. De kommer også opp som 2 forskjellige enheter på min iPhone og min bærbare datamaskin. Dette er ikke dekket i manualen, og jeg finner ingen kontaktinformasjon for produsenten. Noen tips?

svar | Det var nyttig (16)(Translated by Google)
Josef Hague 04-01-2021
Hei fock disse i julegave men kan ikke få dem att "paring" med varan kan kun bruke en pr gangen. Hvordan løser ja de?

svar | Det var nyttig (5)
Per Lundberg 09-11-2020
Manualen er riktig på flere punkter: Det blå lyset blinker konstant og slukker etter mer enn 12 timers lading, verken på dokken eller på hodetelefonene. Ved paring sies ingen stemme som "paring", men ett eller flere pip i forskjellige toner. Det står heller ikke at mikrofonen er i venstre hodetelefon. Verdifull kunnskap om telefonsamtaler med bare et håndsett. Dårlig designet for ikke å gjøre høyre og venstre forskjellige i form heller. Får ikke hodetelefonene til å koble til, har kun lyd i venstre. Har prøvd alt

svar | Det var nyttig (4)(Translated by Google)
Gro lillebye 07-10-2020
Hei Jeg er så langt fornøyd med ørepluggene mine TEW-5000 MEN det er feil i bruksanvisningen når de er fulladet. Den eneste teksten som er korrekt er den engelske. Det er ingenting som lyser rødt når det er fulladet - dette til informasjon....og frustrasjon! Bør rettes!!!!

svar | Det var nyttig (3)(Translated by Google)
Julie Ann Svenkerud 01-06-2020
Har problemer med å få lyd i venstre høyttaleren. Av og til hører jeg litt svak lyd. Hva skal jeg gjøre for å få det til å fungere? Har lest manualen og prøvd alt jeg kan komme på. Takk

svar | Det var nyttig (0)
Tone 06-07-2020
Jeg har nettopp fått disse. Jeg synes lyden er litt susete når det er stille/rolig musikk. Er det vanlig eller er det en feil? Er det noe jeg kan gjøre noe med via en app eller noe? Er ikke helt lydnerd, men det skal ikke suse :/

svar | Det var nyttig (0)
Tom Hägg 02-04-2021
Løser du problemet med at det ikke er mulig å pare øreproppen ?? Hvorfor er det ingen svar å lese?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Firend Abbas 29-08-2021
Hei! Jeg har et problem med at lydene kun kommer på en av hodetelefonene, dvs. at hvis jeg trykker på de riktige hodetelefonene, kommer lydene kun til høyre bein, ikke på begge. Hva gjør du for å få lyden i begge hodetelefonene?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual Andersson TEW-5000 Hodetelefon