Manual Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel

Trenger du en manual til din Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 2.14 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel?
Ja Nei
0%
100%
1 stem

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel. Du kan alltid laste ned manualen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original manual, anbefaler vi at du kontakter Wisper. De kan kanskje gi en original manual. Leter du etter bruksanvisningen til Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Wisper
Modell 705 Classic
Kategori Elektriske sykler
Filtype PDF
Filstørrelse 2.14 MB

Alle manualer for Wisper Elektriske sykler
Flere håndbøker for Elektriske sykler

Ofte stilte spørsmål om Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor ofte skal jeg smøre sykkelkjeden? Verifisert
Ved normal bruk er det best å smøre kjedet en gang i måneden. Øk denne frekvensen ved tung bruk. Smør også etter turer i kraftig regn eller mye støv.

Det var nyttig (202) Les mer
Hva er riktig dekktrykk for en sykkel? Verifisert
Et sykkeldekk må blåses opp ganske hardt. Det eksakte trykket kan være forskjellig for hver sykkel og merkevare, men generelt er det bra å bruke minst 3,5 til 4,5 bar. Det ideelle trykket er ofte angitt på dekket.

Det var nyttig (171) Les mer
Hva sier størrelsen på hjulet om sykkelen min? Verifisert
Med et større hjul vil du reise mer avstand med en enkelt rotasjon. Uten ekstra gir eller annet hjelpemiddel vil dette ofte også koste mer innsats. Det er derfor ikke sant at sykler med større hjul vil gå raskere.

Det var nyttig (94) Les mer
Dekkene på sykkelen er flate, selv om jeg ikke har brukt sykkelen på lenge, hvorfor er det da? Verifisert
Sykkeldekk er laget av gummi. Dette er et naturlig produkt som er utsatt for uttørking. Dette kan skje på grunn av eksponering for sollys eller ved lang tid. Et uttørket dekk kan knekke eller gå flatt under den første turen.

Det var nyttig (91) Les mer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en manual kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

terje 09-08-2021
ønsker å kjøpe nytt batteri BATTERIET SOM FULGTE MED SYKKELEN ER ØDELAGT

svar | Det var nyttig (0)
Manual Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel