Bruksanvisninger for Wisper Elektriske sykler

Nedenfor finner du alle modeller Wisper Elektriske sykler som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor ofte skal jeg smøre sykkelkjeden? Verifisert

Ved normal bruk er det best å smøre kjedet en gang i måneden. Øk denne frekvensen ved tung bruk. Smør også etter turer i kraftig regn eller mye støv.

Det var nyttig (212) Les mer

Hva er riktig dekktrykk for en sykkel? Verifisert

Et sykkeldekk må blåses opp ganske hardt. Det eksakte trykket kan være forskjellig for hver sykkel og merkevare, men generelt er det bra å bruke minst 3,5 til 4,5 bar. Det ideelle trykket er ofte angitt på dekket.

Det var nyttig (178) Les mer

Hva sier størrelsen på hjulet om sykkelen min? Verifisert

Med et større hjul vil du reise mer avstand med en enkelt rotasjon. Uten ekstra gir eller annet hjelpemiddel vil dette ofte også koste mer innsats. Det er derfor ikke sant at sykler med større hjul vil gå raskere.

Det var nyttig (102) Les mer

Dekkene på sykkelen er flate, selv om jeg ikke har brukt sykkelen på lenge, hvorfor er det da? Verifisert

Sykkeldekk er laget av gummi. Dette er et naturlig produkt som er utsatt for uttørking. Dette kan skje på grunn av eksponering for sollys eller ved lang tid. Et uttørket dekk kan knekke eller gå flatt under den første turen.

Det var nyttig (98) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel
terje 09-08-2021
ønsker å kjøpe nytt batteri BATTERIET SOM FULGTE MED SYKKELEN ER ØDELAGT


Wisper 705 Classic Elektrisk sykkel