Bruksanvisning Trimm Largo - D Telt

Trenger du en bruksanvisning for Trimm Largo - D Telt? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 7 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 0.56 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Trimm Largo - D Telt ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Trimm Largo - D Telt?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Trimm Largo - D Telt. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Trimm Largo - D Telt. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Trimm. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Trimm Largo - D Telt på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Trimm
Modell Largo - D
Kategori Telt
Filtype PDF
Filstørrelse 0.56 MB

Alle bruksanvisninger for Trimm Telt
Flere håndbøker for Telt

Ofte stilte spørsmål om Trimm Largo - D Telt

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg rydde bort teltet når det fortsatt er vått? Verifisert

Kun for en kort periode. Når teltet pakkes bort mens det er vått og lagres i en uke eller lenger, kan det komme mugg. Dette kan ødelegge teltstoffet og er muligens helsefarlig.

Det var nyttig (390) Les mer

Hvordan impregnerer jeg et telt? Verifisert

Sett teltet, rengjør kluten og la den tørke. Påfør impregneringsmidlet på kluten med en plantesprøyte eller annen spray. Det er også mulig å bruke en malervals eller pensel. Klutet må være fullstendig mettet med impregneringsmidlet. Behandle også innsiden av teltet. Rengjør alle vinduer grundig med en fuktig klut. Ikke la impregneringsmidlet tørke på det. La teltduken tørke helt. Gjenta behandlingen om nødvendig.

Det var nyttig (293) Les mer

Kan jeg reparere en tåre eller et hull i lerretet til teltet mitt selv? Verifisert

Det er spesielle biter av selvklebende flekker av stoff tilgjengelig for syntetiske teltduker. Fest en av disse lappene på begge sider av hullet eller riv. For lerret av bomullstelt eller lerret av blandet materiale er det best å bruke lapper som kan strykes på. Dette vil kreve strykejern.

Det var nyttig (223) Les mer

Glidelåsen på teltet mitt vil ikke gå greit, hva kan jeg gjøre? Verifisert

Når glidelåsen går jevnt, bruk en tørr PTFE-spray eller silikonspray. Ikke spray på kluten og spray forebyggende for å forhindre fremtidige problemer.

Det var nyttig (164) Les mer

Det er vanndråper på innsiden av teltet, betyr dette at det lekker? Verifisert

Nei, dette er sannsynligvis kondens. Forsikre deg om at teltet er godt ventilert for å holde kondens på et minimum.

Det var nyttig (135) Les mer

Hvilke teltplugger er best å bruke til hvilke overflater? Verifisert

På gressletter eller skogflater kan du bruke halvcirkelformede eller plastpinner. På steinete overflater må du bruke steinplugg. På leireoverflater kan du bruke halvcirkelformede, plastiske eller universalpinner. På grusflater trenger du halvsirkelformede eller universelle knagger, og på sand må du bruke treknagger.

Det var nyttig (111) Les mer

Impregneringsmidlet etterlater hvite flekker eller en hvit dis på teltduken. Hva kan jeg gjøre med dette? Verifisert

Hvis agenten etterlater en hvit tåke eller hvite flekker på teltduken, betyr dette at du har påført mer impregneringsmiddel på disse områdene. Dette er ikke skadelig, og flekkene forsvinner ofte over tid. Det anbefales ikke å bruke mindre impregneringsmiddel for å forhindre flekker. Tøyet må være fullstendig mettet med impregneringsmidlet for å gi gode resultater.

Det var nyttig (102) Les mer
Bruksanvisning Trimm Largo - D Telt

Relaterte produkter

Relaterte kategorier