Bruksanvisninger for Skuter

Nedenfor finner du alle Skuter-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Scooteren min slutter å kjøre mens jeg kjører, hva skal jeg gjøre? Verifisert

Under servicekontroller skal scooterventilen kontrolleres og monteres riktig. Hvis dette ikke skjer riktig eller i det hele tatt, kan scooteren overopphetes på grunn av suboptimal forbrenning av drivstoff. La ventilene monteres ordentlig.

Det var nyttig (647) Les mer

Hva er riktig dekktrykk for en scooter? Verifisert

Et scooterdekk må blåses opp ganske hardt. Det eksakte trykket kan være forskjellig for hver scooter og merke, men generelt er det bra å bruke minst 2,1 bar for forhjulet og 2,5 bar for bakdekket. Det ideelle trykket er ofte angitt på dekket.

Det var nyttig (513) Les mer