Bruksanvisninger for Treningssykler

Nedenfor finner du alle Treningssykler-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Treningssykkelen min gir en tikkende lyd når jeg tråkker, hva kan jeg gjøre med det? Verifisert

I de fleste tilfeller er lydene forårsaket av pedalene. Det kan løses ved å ta dem av og montere dem igjen. Det er også mulig at det er en løs kabel inne i huset som kommer i kontakt med bevegelige deler. Fjern kabinettet og koble kabelen på riktig sted, eller sørg for at den ikke kommer i kontakt med bevegelige deler.

Det var nyttig (1084) Les mer

Hvilke muskler blir trent når du bruker en treningssykkel? Verifisert

Når du bruker en treningssykkel riktig, trener du mage-, gluteal- og benmuskulaturen.

Det var nyttig (687) Les mer

Hvor mye trening trenger en gjennomsnittlig voksen? Verifisert

Som voksen er det en god idé å utføre moderat intensiv trening i totalt minst 2,5 timer i uken. Ideelt sett spres dette over flere dager.

Det var nyttig (21) Les mer

Hva er makspuls under trening? Verifisert

Generelt kan du ta en puls på 220 og trekke fra alderen din. Så for en person på 48 år vil den maksimale hjertefrekvensen være 220 minus 48 tilsvarende 172. Hvis du er usikker på din personlige tilstand, sørg for å konsultere legen din.

Det var nyttig (21) Les mer