Lego Minecraft

Nedenfor kan du finne alle Lego Minecraft-settene som vi har byggeveiledninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt sett oppført? Da kan du kontakte oss.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg mangler en legobrikke, hvor kan jeg bestille en ny? Verifisert
Lego har en tjeneste hvor du kan bestille separate brikker eller kontakte dem hvis du mangler en brikke i settet ditt. Ta en kikk på nettsiden deres for å få mer informasjon.

Det var nyttig (2612)
Hvordan kan jeg forhindre at Lego-brikkene misfarges? Verifisert
De to verstingene med hensyn til misfarging av Lego er langvarig eksponering for sollys og sigarettrøyk. Prøv å unngå disse når du oppbevarer brikkene.

Det var nyttig (844)
Hva er den beste måten å rengjøre Lego-brikkene på? Verifisert
Lego anbefaler å vaske brikkene for hånd med litt vann (ikke varmere enn 40 °C) og et mildt rengjøringsmiddel. Putt aldri brikkene i vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen. La brikkene lufttørke etterpå. Elektriske deler kan kun rengjøres med en tørr klut.

Det var nyttig (773)
Når jeg har bygd opp et nytt Lego-sett, har jeg alltid noen små brikker til overs. Har jeg glemt å bruke dem? Verifisert
Nei, mange nye Lego-sett har noen ekstra smådeler.

Det var nyttig (536)
Hvordan fester jeg best etiketter på Lego? Verifisert
For at du skal kunne omplassere etikettene, er det smart å bruke litt glassrens på stedet du vil ha etiketten. Når etiketten er på riktig sted, lar du den tørke, og da vil den sette seg fast.

Det var nyttig (503)
Fra hvilken alder er Lego egnet å leke med? Verifisert
På grunn av de små delene passer de fleste Lego-settene fra 4 år og oppover. Det spesielle Duplo-temaet passer for barn fra 1,5 år og oppover. Anbefalt alder står alltid på esken.

Det var nyttig (447)
Kan Lego- og Duplo-brikker brukes sammen? Verifisert
Ja, Lego- og Duplo-brikker er kompatible. Lego-brikker passer på Duplo-brikkene med hule stusser. Duplo-brikker passer best på større Lego-brikker, og kan løsne fra mindre Lego-brikker.

Det var nyttig (445)
Kan jeg koble forskjellige Lego Minecraft-sett til hverandre? Verifisert
Ja, ved å bruke brikkene fra Lego-sett 21116 (eller brikker du allerede har) kan du koble Lego Minecraft-sett til hverandre.

Det var nyttig (18)