Bruksanvisninger for Lego

Nedenfor kan du finne alle Lego-temaene som vi har byggeveiledninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt tema oppført? Da kan du kontakte oss.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg mangler en legobrikke, hvor kan jeg bestille en ny? Verifisert

Lego har en tjeneste hvor du kan bestille separate brikker eller kontakte dem hvis du mangler en brikke i settet ditt. Ta en kikk på nettsiden deres for å få mer informasjon.

Det var nyttig (4688) Les mer

Hvordan kan jeg forhindre at Lego-brikkene misfarges? Verifisert

De to verstingene med hensyn til misfarging av Lego er langvarig eksponering for sollys og sigarettrøyk. Prøv å unngå disse når du oppbevarer brikkene.

Det var nyttig (1795) Les mer

Hva er den beste måten å rengjøre Lego-brikkene på? Verifisert

Lego anbefaler å vaske brikkene for hånd med litt vann (ikke varmere enn 40 °C) og et mildt rengjøringsmiddel. Putt aldri brikkene i vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen. La brikkene lufttørke etterpå. Elektriske deler kan kun rengjøres med en tørr klut.

Det var nyttig (1673) Les mer

Når jeg har bygd opp et nytt Lego-sett, har jeg alltid noen små brikker til overs. Har jeg glemt å bruke dem? Verifisert

Nei, mange nye Lego-sett har noen ekstra smådeler.

Det var nyttig (1409) Les mer

Hvordan fester jeg best etiketter på Lego? Verifisert

For at du skal kunne omplassere etikettene, er det smart å bruke litt glassrens på stedet du vil ha etiketten. Når etiketten er på riktig sted, lar du den tørke, og da vil den sette seg fast.

Det var nyttig (1217) Les mer

Hvor kan jeg finne en deleliste over Lego-settet mitt? Verifisert

Mange moderne Lego-instruksjoner inkluderer en deleliste på slutten av heftet. Når det gjelder flere hefter, kan listen bli funnet midt i PDF-filen.

Det var nyttig (1164) Les mer

Kan Lego- og Duplo-brikker brukes sammen? Verifisert

Ja, Lego- og Duplo-brikker er kompatible. Lego-brikker passer på Duplo-brikkene med hule stusser. Duplo-brikker passer best på større Lego-brikker, og kan løsne fra mindre Lego-brikker.

Det var nyttig (1046) Les mer

Fra hvilken alder er Lego egnet å leke med? Verifisert

På grunn av de små delene passer de fleste Lego-settene fra 4 år og oppover. Det spesielle Duplo-temaet passer for barn fra 1,5 år og oppover. Anbefalt alder står alltid på esken.

Det var nyttig (982) Les mer

Hvor kan jeg finne mer informasjon om Lego-settet mitt eller en Lego-del? Verifisert

Hvis du vil vite om et Lego-sett eller en del, for eksempel året det er fra, hvor mange deler et sett har, reservedeler eller i hvilke andre sett en bestemt del kan finnes, er BrickLink.com det beste stedet. BrickLink.com er et nettsted med nesten alle detaljer om Lego sett og deler og er en del av Lego Group.

Det var nyttig (74) Les mer