Bruksanvisning Lego set 42132 Technic Motorsykkel

Trenger du byggeinstruksjoner for Lego set 42132 Technic Motorsykkel? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-byggeveiledningen gratis. Dette produktet har for øyeblikket 10 vanlige spørsmål, 2 kommentarer og har 33 stemmer med en gjennomsnittlig produktvurdering på 91/100. Hvis dette ikke er byggeinstruksjonene du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 5.63 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Lego set 42132 Technic Motorsykkel ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Lego set 42132 Technic Motorsykkel?
Ja Nei
91%
9%
33 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Lego set 42132 Technic Motorsykkel. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

CRETIN Jean-Pierre 27-08-2023
Jeg har nettopp bygget den grunnleggende modellen etter instruksjonene i boksen. Det er ikke nevnt noe om den alternative modellen. Siden ber meg € 1,99 for å ha manualen !!!!? Uten sikkerhet for at det gjelder 2. modell? Jeg kan fritt se den samme meldingen i boksen angående den første modellen derfor uten interesse !! Hvordan gjør vi det?

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)
Hoje 03-04-2024
Não

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Lego set 42132 Technic Motorsykkel. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Lego. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Lego set 42132 Technic Motorsykkel på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Lego
Modell set 42132 Technic Motorcycle
Kategori
Filtype PDF
Filstørrelse 5.63 MB

Alle bruksanvisninger for Lego Technic
Flere håndbøker for Lego

Ofte stilte spørsmål om Lego set 42132 Technic Motorsykkel

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg mangler en legobrikke, hvor kan jeg bestille en ny? Verifisert

Lego har en tjeneste hvor du kan bestille separate brikker eller kontakte dem hvis du mangler en brikke i settet ditt. Ta en kikk på nettsiden deres for å få mer informasjon.

Det var nyttig (4688) Les mer

Hvordan kan jeg forhindre at Lego-brikkene misfarges? Verifisert

De to verstingene med hensyn til misfarging av Lego er langvarig eksponering for sollys og sigarettrøyk. Prøv å unngå disse når du oppbevarer brikkene.

Det var nyttig (1795) Les mer

Hva er den beste måten å rengjøre Lego-brikkene på? Verifisert

Lego anbefaler å vaske brikkene for hånd med litt vann (ikke varmere enn 40 °C) og et mildt rengjøringsmiddel. Putt aldri brikkene i vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen. La brikkene lufttørke etterpå. Elektriske deler kan kun rengjøres med en tørr klut.

Det var nyttig (1673) Les mer

Når jeg har bygd opp et nytt Lego-sett, har jeg alltid noen små brikker til overs. Har jeg glemt å bruke dem? Verifisert

Nei, mange nye Lego-sett har noen ekstra smådeler.

Det var nyttig (1409) Les mer

Hvordan fester jeg best etiketter på Lego? Verifisert

For at du skal kunne omplassere etikettene, er det smart å bruke litt glassrens på stedet du vil ha etiketten. Når etiketten er på riktig sted, lar du den tørke, og da vil den sette seg fast.

Det var nyttig (1217) Les mer

Hvor kan jeg finne en deleliste over Lego-settet mitt? Verifisert

Mange moderne Lego-instruksjoner inkluderer en deleliste på slutten av heftet. Når det gjelder flere hefter, kan listen bli funnet midt i PDF-filen.

Det var nyttig (1164) Les mer

Kan Lego- og Duplo-brikker brukes sammen? Verifisert

Ja, Lego- og Duplo-brikker er kompatible. Lego-brikker passer på Duplo-brikkene med hule stusser. Duplo-brikker passer best på større Lego-brikker, og kan løsne fra mindre Lego-brikker.

Det var nyttig (1046) Les mer

Fra hvilken alder er Lego egnet å leke med? Verifisert

På grunn av de små delene passer de fleste Lego-settene fra 4 år og oppover. Det spesielle Duplo-temaet passer for barn fra 1,5 år og oppover. Anbefalt alder står alltid på esken.

Det var nyttig (982) Les mer

Hvor kan jeg finne instruksjonene for den alternative modellen til Lego Technic-settet mitt? Verifisert

Vi har kombinert instruksjonene for de alternative modellene med de fra hovedmodellen. Bla forbi de vanlige instruksjonene for å se den alternative modellen.

Det var nyttig (357) Les mer

Hvor kan jeg finne mer informasjon om Lego-settet mitt eller en Lego-del? Verifisert

Hvis du vil vite om et Lego-sett eller en del, for eksempel året det er fra, hvor mange deler et sett har, reservedeler eller i hvilke andre sett en bestemt del kan finnes, er BrickLink.com det beste stedet. BrickLink.com er et nettsted med nesten alle detaljer om Lego sett og deler og er en del av Lego Group.

Det var nyttig (74) Les mer
Bruksanvisning Lego set 42132 Technic Motorsykkel

Relaterte produkter

Relaterte kategorier