Bruksanvisning Jane XTend Bilbarnestole

Trenger du en bruksanvisning for Jane XTend Bilbarnestole? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 6 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

INSTRUCTIONS
español / english / français
deutsch / italiano / português
nederlands / norsk / svenska
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 0.88 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Jane XTend Bilbarnestole ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Jane XTend Bilbarnestole?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Jane XTend Bilbarnestole. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Jane XTend Bilbarnestole. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Jane. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Jane XTend Bilbarnestole på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Jane
Modell XTend
Kategori Bilbarnestoler
Filtype PDF
Filstørrelse 0.88 MB

Alle bruksanvisninger for Jane Bilbarnestoler
Flere håndbøker for Bilbarnestoler

Ofte stilte spørsmål om Jane XTend Bilbarnestole

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan Isofix bilseter plasseres i biler uten Isofix? Verifisert

Mest tilgjengelige Isofix-bilseter har universell godkjenning for å sikre med bilbelter, i tillegg til bilspesifikk godkjenning. Dette gjør at setet kan sikres med sikkerhetsbelter. Les manualen til bilsetet for detaljer. Det er Isofix bilseter som ikke kan sikres med sikkerhetsbelter.

Det var nyttig (725) Les mer

Hvor er det sikrest å plassere et barnesete? Verifisert

Dette er delvis avhengig av bilen, men stort sett regnes det midterste baksetet som sikrest. Her er barnet lengst borte fra sidene og dermed best beskyttet mot ulykker. Men dette er kun tilfellet hvis midtsetet har et 3-punkts sikkerhetsbelte. Når midtsetet kun har et midjebelte er det sikrere å bruke en vindusplass.

Det var nyttig (646) Les mer

Kan jeg bruke bilbrenneren i et fly? Verifisert

Det er ingen internasjonale retningslinjer for bruk av bilseter i fly. Avhengig av modell er det mulig at bilsetet er egnet til å gjøre det. Hvorvidt det er tillatt eller ikke, avhenger av flyselskapet. Kontakt alltid flyselskapet på forhånd for å bekrefte dette.

Det var nyttig (218) Les mer

Kan alle Isofix bilseter monteres i alle biler med Isofix? Verifisert

Nei, det er universelle og ikke-universelle Isofix-bilseter. Et ikke-universelt Isofix-bilsete kan bare brukes i bestemte biler. Setet kommer med en liste over bilmodeller som er egnet for bruk med det setet. Et universelt Isofix-bilsete kan bare brukes i biler som er utstyrt med Isofix og et Top Tether-festepunkt.

Det var nyttig (169) Les mer

Hvor lenge kan barnet mitt sitte i bilsetet? Verifisert

Ikke la barnet sitte i et bilsete lenger enn 1,5 til 2 timer om dagen. Mange moderne barnevogner tilbyr muligheten til å feste bilsetet på toppen, slik at barnet ditt raskt kan transporteres. I så fall må du ikke overstige 1,5 til 2 timer om dagen.

Det var nyttig (158) Les mer

Hva er Isofix? Verifisert

Isofix er et internasjonalt standardisert system for montering av bilseter i biler. Det er Isofix monteringsbraketter i bilen. Disse brakettene er plassert mellom rygglenet og setet til baksetet og er koblet til karosseriet. Isofix bilsete er utstyrt med kroker som enkelt kan festes til monteringsbrakettene.

Det var nyttig (157) Les mer
Bruksanvisning Jane XTend Bilbarnestole

Relaterte produkter

Relaterte kategorier