Bruksanvisninger for Hauck Bilbarnestoler

Nedenfor finner du alle modeller Hauck Bilbarnestoler som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan Isofix bilseter plasseres i biler uten Isofix? Verifisert

Mest tilgjengelige Isofix-bilseter har universell godkjenning for å sikre med bilbelter, i tillegg til bilspesifikk godkjenning. Dette gjør at setet kan sikres med sikkerhetsbelter. Les manualen til bilsetet for detaljer. Det er Isofix bilseter som ikke kan sikres med sikkerhetsbelter.

Det var nyttig (725) Les mer

Hvor er det sikrest å plassere et barnesete? Verifisert

Dette er delvis avhengig av bilen, men stort sett regnes det midterste baksetet som sikrest. Her er barnet lengst borte fra sidene og dermed best beskyttet mot ulykker. Men dette er kun tilfellet hvis midtsetet har et 3-punkts sikkerhetsbelte. Når midtsetet kun har et midjebelte er det sikrere å bruke en vindusplass.

Det var nyttig (646) Les mer

Kan jeg bruke bilbrenneren i et fly? Verifisert

Det er ingen internasjonale retningslinjer for bruk av bilseter i fly. Avhengig av modell er det mulig at bilsetet er egnet til å gjøre det. Hvorvidt det er tillatt eller ikke, avhenger av flyselskapet. Kontakt alltid flyselskapet på forhånd for å bekrefte dette.

Det var nyttig (218) Les mer

Kan alle Isofix bilseter monteres i alle biler med Isofix? Verifisert

Nei, det er universelle og ikke-universelle Isofix-bilseter. Et ikke-universelt Isofix-bilsete kan bare brukes i bestemte biler. Setet kommer med en liste over bilmodeller som er egnet for bruk med det setet. Et universelt Isofix-bilsete kan bare brukes i biler som er utstyrt med Isofix og et Top Tether-festepunkt.

Det var nyttig (169) Les mer

Hvor lenge kan barnet mitt sitte i bilsetet? Verifisert

Ikke la barnet sitte i et bilsete lenger enn 1,5 til 2 timer om dagen. Mange moderne barnevogner tilbyr muligheten til å feste bilsetet på toppen, slik at barnet ditt raskt kan transporteres. I så fall må du ikke overstige 1,5 til 2 timer om dagen.

Det var nyttig (158) Les mer

Hva er Isofix? Verifisert

Isofix er et internasjonalt standardisert system for montering av bilseter i biler. Det er Isofix monteringsbraketter i bilen. Disse brakettene er plassert mellom rygglenet og setet til baksetet og er koblet til karosseriet. Isofix bilsete er utstyrt med kroker som enkelt kan festes til monteringsbrakettene.

Det var nyttig (157) Les mer