Bruksanvisninger for Husqvarna-Viking Symaskiner

Nedenfor finner du alle modeller Husqvarna-Viking Symaskiner som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvilken størrelse nål skal jeg bruke? Verifisert

Størrelsen på nålen avhenger av stoffet. For et tykkere stoff trenger du en tenkernål. Påføringen av nålen ofte nevnt på emballasjen.

Det var nyttig (1131) Les mer

Jeg har sjekket alt, men symaskintråden min fortsetter å bryte, hva kan jeg gjøre? Verifisert

Hvis overtråden på maskinen fortsetter å brekke der nålen kommer inn i stoffet, kan det være at nåleplaten eller undertrådskuffen har mindre skader i form av riper og / eller skarpe kanter. Disse mindre skader kan føre til at tråden knekker etter noen sting.

Det var nyttig (1059) Les mer

Hvor lenge varer en symaskinnål? Verifisert

Dette varierer mellom produsenter, men generelt varer en nål i omtrent 8 timer. Det kan ta lengre tid før nålen går i stykker, men før det vil den ha blitt sløv og kan skade stoffet.

Det var nyttig (536) Les mer

Nålen min går i stykker, hva forårsaker dette? Verifisert

Det kan være forskjellige grunner til dette. Det er ikke sikkert at nålen er den riktige for det valgte stoffet, nålen kan ha blitt satt for lavt, det kan hende at stoffet ikke blir riktig ført, eller at undertrådhuset er plassert feil.

Det var nyttig (499) Les mer

Må jeg slå symaskinen helt av for å bytte ut nålen? Verifisert

Du kan bytte nål etter å ha slått av produktet med på / av-bryteren. Når du rengjør produktet, bør du koble det fra strømforsyningen.

Det var nyttig (387) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Husqvarna-Viking Emerald 118 Symaskin
Ann-Margreth Jagbrant 18-07-2023
Hvordan stille inn 3-trinns sikk-sakk? Jeg trenger også en smal for å sy sammen barneklær i trikot. Så vanskelig å komme i gang med de andre maskene også!!! Så en film med amerikansk tale, irriterende stemme og alt for raske endringer mellom hver informasjon... Jeg er veldig skuffet og frustrert! Vil begynne å sy! Hva er det med svensk tale. Vil du vite mer om konkrete innstillinger av de ulike sømmene.


(Oversatt av Google)
Husqvarna-Viking Emerald 118 Symaskin
Bruksanvisning Husqvarna-Viking Emerald 116 Symaskin
Annika Ebertz 22-02-2023
Hallo, Kan jeg kjøpe en bruksanvisning for min Husqvarna Viking Emerald 116? Vennlig hilsen Annika


(Oversatt av Google)
Husqvarna-Viking Emerald 116 Symaskin
Bruksanvisning Husqvarna-Viking Jade 20 Symaskin
Gudrun-Louise Larsen 29-09-2022
Pinnen for å ha undertrådsspolen på er løs. Hvordan får man den festet igjen?


Husqvarna-Viking Jade 20 Symaskin