Manualer til Symaskiner

Nedenfor finner du alle Symaskiner-merkene som vi har tilgjengelige manualer til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvilken størrelse nål skal jeg bruke? Verifisert
Størrelsen på nålen avhenger av stoffet. For et tykkere stoff trenger du en tenkernål. Påføringen av nålen ofte nevnt på emballasjen.

Det var nyttig (1026) Les mer
Jeg har sjekket alt, men symaskintråden min fortsetter å bryte, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Hvis overtråden på maskinen fortsetter å brekke der nålen kommer inn i stoffet, kan det være at nåleplaten eller undertrådskuffen har mindre skader i form av riper og / eller skarpe kanter. Disse mindre skader kan føre til at tråden knekker etter noen sting.

Det var nyttig (949) Les mer
Hvor lenge varer en symaskinnål? Verifisert
Dette varierer mellom produsenter, men generelt varer en nål i omtrent 8 timer. Det kan ta lengre tid før nålen går i stykker, men før det vil den ha blitt sløv og kan skade stoffet.

Det var nyttig (469) Les mer
Nålen min går i stykker, hva forårsaker dette? Verifisert
Det kan være forskjellige grunner til dette. Det er ikke sikkert at nålen er den riktige for det valgte stoffet, nålen kan ha blitt satt for lavt, det kan hende at stoffet ikke blir riktig ført, eller at undertrådhuset er plassert feil.

Det var nyttig (438) Les mer
Må jeg slå symaskinen helt av for å bytte ut nålen? Verifisert
Du kan bytte nål etter å ha slått av produktet med på / av-bryteren. Når du rengjør produktet, bør du koble det fra strømforsyningen.

Det var nyttig (337) Les mer