Manualer til Asaklitt Luftmadrasser

Nedenfor finner du alle modeller Asaklitt Luftmadrasser som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Luften min tømmer sakte over tid, men ser ikke ut til å lekke. Hvorfor det? Verifisert
Forskjeller i temperatur er en vanlig årsak til at et luftleie blir mykere. Varmluft utvides og gamle luftkontrakter. Når en luftseng er fylt med varm luft om dagen og den avkjøles om natten, vil luftsengen føles mykere. Andre årsaker er en defekt ventil eller gammelt materiale som har blitt porøst. I sistnevnte tilfelle må luftsengen skiftes ut. Kontakt produsenten i tilfelle en defekt ventil.

Det var nyttig (101)
Kan jeg reparere en lekkasje i luftsengen med et sykkeldekkreparasjonssett? Verifisert
Det er mulig å reparere en lekkasje i en luftbed med et sykkeldekkreparasjonssett. Imidlertid kan PVC som brukes i luftsenger være forskjellig fra i sykkeldekk, noe som gjør det mulig at limet ikke fester seg godt til luftsengen. For en langvarig reparasjon er det best å få et reparasjonssett spesielt laget for luftbed.

Det var nyttig (12)
Innrykkene i form av luftsengen føles ukomfortable mens du sover, hva kan jeg gjøre med dette? Verifisert
Disse innrykkene i form av luftbedet er nødvendige for å forhindre at det buler når det blåses opp. Hvis disse føles for solide, har luftbedet blitt blåst opp for mye. Slipp ut litt luft for å gjøre det mykere.

Det var nyttig (11)
Kan jeg blåse opp en luftbed med munnen? Verifisert
Det er ikke tilrådelig å blåse opp en luftbed med munnen. Bortsett fra at det tar lang tid og gjør personen som gjør det svimmel, er en stor ulempe med å blåse opp en luftseng med munnen at spytt vil blåses inn i luftsengen ved siden av luft. Dette kan påvirke luftbedet over tid.

Det var nyttig (5)
Luftesengen føles kald, hva kan jeg gjøre? Verifisert
En luftseng isolerer seg ikke godt fordi den er fylt med luft. Kulden fra gulvet vil gå opp i luften til luftbedet, slik at det føles kaldt. For å forhindre dette kan du bruke en isolert matte under luftsengen eller et isolert dekkark på toppen av luftsengen.

Det var nyttig (1)