Bruksanvisninger for Biler

Nedenfor finner du alle Biler-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Bilen min har registerkjede. Når bør den skiftes ut? Verifisert

Ved normal bruk skal en registerkjede vare hele bilens levetid og trenger den ikke å bli skiftes ut.

Det var nyttig (2656) Les mer

Jeg kan ikke åpne en eller flere av dørene fra innsiden, hvorfor er det? Verifisert

Barnesikringen er sannsynligvis aktivert. Dette kan ofte deaktiveres med en mekanisme i døren.

Det var nyttig (896) Les mer

Hvor ofte skal jeg skifte olje? Verifisert

Nesten hver bil har sin egen nøyaktige retningslinje, men generelt er det lurt å bytte olje hver 10.000 til 15.000 kilometer eller en gang hvert år. Forurenset olje kan forårsake alvorlig skade på motoren over tid.

Det var nyttig (796) Les mer

Bilnøklene vil ikke låse opp bilen lenger, hvorfor er det? Verifisert

Bilnøkler som kan låses opp på avstand, fungerer vanligvis med batteri. Når den går tom, vil ikke nøkkelen fungere lenger. Bytt ut batteriet og prøv igjen.

Det var nyttig (677) Les mer

Når skal kollisjonsputen på siden av passasjersetet være slått av? Verifisert

Når du kjører med et barn i et bilsete på passasjersetet, bør kollisjonsputen på den siden være slått av. Dette anbefales også for barn opp til 12 år som finner sted i passasjersetet. Dette er for å forhindre skader i tilfelle en ulykke.

Det var nyttig (652) Les mer

Vil et lavere dekktrykk føre til mer grep når du kjører i snøen? Verifisert

Nei, selv om dekkene vil ha mer overflate i kontakt med veien med lavere trykk, vil det likevel gi mindre stabilitet. Kjør alltid med riktig dekktrykk!

Det var nyttig (390) Les mer

Jeg fylte bilen min med feil drivstoff. Hva skal jeg gjøre? Verifisert

Ikke kjør! Det spiller ingen rolle om du legger diesel i en bensinbil eller bensin i en dieselbil. I begge tilfeller kan det forårsake skade på den eneste og / eller andre deler av bilen. Kontakt veihjelp.

Det var nyttig (272) Les mer

Hvor kan jeg finne VIN-nummeret på bilen min? Verifisert

Dette kan variere mellom merker og modeller, men på mange biler finner du VIN-nummeret på dørkarmen, under panseret eller på metallgulvet i forsetet.

Det var nyttig (241) Les mer

Hvor ofte skal jeg bytte ut knivene på vindusviskerne? Verifisert

Det anbefales å bytte ut viskerbladene minst en gang i året. Tegn på at knivene må byttes ut er stripete, etterlater tåke, lager lyd eller gummien kommer av.

Det var nyttig (214) Les mer

Hva er VIN-nummeret? Verifisert

VIN står for Vehicle Identification Number og er et unikt nummer som hver bil har. Dette gjør at bilen ikke kan identifiseres etter for eksempel en krasj eller i tilfelle tilbakekalling. Det gjør det også mulig å identifisere en bil i tilfelle nummerplatene mangler.

Det var nyttig (188) Les mer

Hvor mange miles er en kilometer? Verifisert

En kilometer tilsvarer 0,621 mil. Ti kilometer gir 6,21 miles. En kilometer tilsvarer 1609 kilometer. Ti miles gir 16,09 kilometer.

Det var nyttig (178) Les mer

Kan jeg bruke vindusviskerne mens det er is på frontruten? Verifisert

Nei, dette er ikke tilrådelig. Isen er skarp og kan skade gummien på viskerbladene.

Det var nyttig (170) Les mer