Manualer til BOB Barnevogner

Nedenfor finner du alle modeller BOB Barnevogner som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er fordelene og ulempene med å bruke luftdekk på barnevogn? Verifisert
Den største fordelen med luftdekk på barnevogn er at de er veldig behagelige for både barnet og personen som skyver vognen. Luftdekk gir demping på ujevne underlag som skog eller strand. Ulempen er at luftdekk kan gå flate.

Det var nyttig (122)
Hva er fordelene og ulempene med å bruke solide dekk på en barnevogn? Verifisert
Solide dekk gjør en barnevogn veldig smidig. En ulempe er at solide dekk gir mindre demping og derfor er mindre komfortable enn luft- eller skumdekk.

Det var nyttig (68)
Hva er fordelene og ulempene med å bruke skumdekk på en barnevogn? Verifisert
Den største fordelen med skumdekk på barnevogn er at de ikke kan gå flate. Skumdekk gir litt mindre demping enn luftdekk, men er mer komfortable enn solide farvann. Mange moderne barnevogner bruker en kombinasjon av solide dekk foran og skumdekk på baksiden, noe som gjør vognen smidig og behagelig.

Det var nyttig (66)