Bruksanvisninger for Barnevogner

Nedenfor finner du alle Barnevogner-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er fordelene og ulempene med å bruke luftdekk på barnevogn? Verifisert

Den største fordelen med luftdekk på barnevogn er at de er veldig behagelige for både barnet og personen som skyver vognen. Luftdekk gir demping på ujevne underlag som skog eller strand. Ulempen er at luftdekk kan gå flate.

Det var nyttig (228) Les mer

Hva er fordelene og ulempene med å bruke skumdekk på en barnevogn? Verifisert

Den største fordelen med skumdekk på barnevogn er at de ikke kan gå flate. Skumdekk gir litt mindre demping enn luftdekk, men er mer komfortable enn solide farvann. Mange moderne barnevogner bruker en kombinasjon av solide dekk foran og skumdekk på baksiden, noe som gjør vognen smidig og behagelig.

Det var nyttig (138) Les mer

Hva er fordelene og ulempene med å bruke solide dekk på en barnevogn? Verifisert

Solide dekk gjør en barnevogn veldig smidig. En ulempe er at solide dekk gir mindre demping og derfor er mindre komfortable enn luft- eller skumdekk.

Det var nyttig (133) Les mer

Hvilken barnevogn er best for en nyfødt baby? Verifisert

For en nyfødt baby er det overveiende viktig at den kan ligge flatt. Dette hjelper på evnen til å puste og utviklingen av lungene.

Det var nyttig (23) Les mer

Til hvilken alder bruker du barnevogn? Verifisert

Generelt brukes en barnevogn i opptil 36 måneder (3 år).

Det var nyttig (18) Les mer