Bruksanvisninger for Påhengsmotorer

Nedenfor finner du alle Påhengsmotorer-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan vedlikeholder jeg påhengsmotoren min? Verifisert

Riktig vedlikehold for en påhengsmotor inkluderer regelmessig olje- og filterskift, kontroll og utskifting av drivstoffilteret, rengjøring eller utskifting av tennpluggene og kontroll av girsmøringsnivået. Det er også viktig å holde kjølesystemet rent, sjekke propellen for skader og holde motoren ren. Det anbefales å konsultere bruksanvisningen til motoren din for spesifikke instruksjoner og anbefalte serviceintervaller.

Det var nyttig (41) Les mer

Hva er anbefalt oljetype og oljeskiftintervall for påhengsmotoren min? Verifisert

Den anbefalte oljetypen og bytteintervallet for påhengsmotoren din vil variere avhengig av motorens merke og modell. Det er viktig å konsultere brukermanualen eller produsentens nettsted for spesifikke instruksjoner. Som en generell regel bør 4-takts påhengsmotorer bruke marinspesifikk 4-taktsolje, og det anbefales å skifte den hver 100. driftstime eller årlig, avhengig av hva som kommer først. 2-takts påhengsmotorer bør bruke TC-W3-klassifisert olje, og det anbefales å skifte den hver 50. driftstime eller hver sesong.

Det var nyttig (35) Les mer

Hvordan vintersikrer jeg påhengsmotoren min? Verifisert

For å vinterføre påhengsmotoren på riktig måte, bør du først legge til en drivstoffstabilisator i bensintanken og kjøre motoren i noen minutter for å sirkulere stabilisatoren gjennom drivstoffsystemet. Deretter bytter du olje og oljefilter og kontrollerer giroljenivået. Tøm den nedre enheten ved å fjerne tappepluggen. Til slutt, dugg til motoren med et spraysmøremiddel og dekk til motoren for å beskytte den mot elementene.

Det var nyttig (25) Les mer

Hvordan oppbevarer jeg påhengsmotoren min på riktig måte? Verifisert

For å oppbevare påhengsmotoren på riktig måte, bør du først sørge for at den er rengjort og riktig vinterisert. Fjern deretter propellen og oppbevar den på et tørt sted. Til slutt, dekk til motoren og oppbevar den på et tørt, beskyttet område for å forhindre skade fra elementene. Det anbefales også å oppbevare den på et motorstativ for å forhindre at olje samler seg på den nedre enheten.

Det var nyttig (25) Les mer