Bruksanvisninger for Ekkolodd

Nedenfor finner du alle Ekkolodd-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan monterer jeg en ekkolodd på båten min? Verifisert

Den riktige måten å montere en ekkolodd på båten din vil avhenge av den spesifikke modellen av ekkolodd du har. Det er viktig å se produsentens instruksjoner for montering av ekkolodd. Generelt bør svingeren monteres på et sted hvor den vil være helt nedsenket mens båten er i bevegelse, og skjermen bør monteres på et sted som er lett synlig for operatøren.

Det var nyttig (18) Les mer

Hva er forskjellen mellom en ekkolodd og en dybdesøker? Verifisert

En ekkolodd og en dybdesøker er lignende enheter, men en ekkolodd inkluderer vanligvis tilleggsfunksjoner som muligheten til å lokalisere og vise fisk og andre undervannsstrukturer, mens en dybdesøker primært brukes til å måle dybden på vannet.

Det var nyttig (14) Les mer

Kan jeg bruke en ekkolodd i saltvann eller ferskvann? Verifisert

De fleste ekkolodd er designet for å fungere i både saltvanns- og ferskvannsmiljøer, men det er viktig å sjekke produsentens spesifikasjoner før du bruker en ekkolodd i saltvann. Noen ekkolodd kan ha tilleggsfunksjoner eller materialer som er spesielt utviklet for bruk i saltvannsmiljøer.

Det var nyttig (12) Les mer