Bruksanvisninger for Mobiltelefoner

Nedenfor finner du alle Mobiltelefoner-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

SIM-kortet mitt passer ikke til mobiltelefonen min, hvorfor er det? Verifisert

Det er flere SIM-kortstørrelser, vanlig, mikro og nano. Det er mulig å bruke en adapter eller å gjøre SIM-kortet mindre.

Det var nyttig (1339) Les mer

Kan jeg bruke mobiltelefonen under lading? Verifisert

Ja, du kan bruke mobiltelefonen mens du lader den, men ladingen vil ta lengre tid.

Det var nyttig (1227) Les mer

Hva er en PUK-kode? Verifisert

PUK står for Personal Unblocking Code og er nødvendig for å oppheve blokkeringen av telefonen din etter å ha tastet inn feil PIN-kode tre ganger. Hvis PUK-en ikke lenger er tilgjengelig, kan den ofte be om fra leverandøren.

Det var nyttig (634) Les mer

Telefonen min er i god stand, men når jeg ringer folk som har problemer med å høre meg, hvorfor er det da? Verifisert

Det er mulig at det har samlet seg skitt i mikrofonens rutenett og demper lyden. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (537) Les mer

Er det nødvendig å tømme litiumionbatteriet før du lader det igjen? Verifisert

Nei, dette er ikke nødvendig. Med eldre batterier var dette tilfelle. Litiumionbatterier kan lades etter bruk og tas av laderen når det er nødvendig.

Det var nyttig (301) Les mer

Når jeg kobler enheten til laderen, lades den dårlig eller ikke i det hele tatt, hvorfor er det? Verifisert

Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der laderen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (288) Les mer

Hva står IMEI for? Verifisert

IMEI står for International Mobile Equipment Identity og er et (ofte) unikt nummer som brukes til å identifisere mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner og beskytte dem mot tyveri.

Det var nyttig (266) Les mer

Når jeg kobler en hodetelefon til enheten, fungerer den ikke som den skal, hva kan jeg gjøre? Verifisert

Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der hodetelefonen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (233) Les mer

Batteriet på telefonen min går raskt tom når jeg er ute, hvorfor er det? Verifisert

Litiumionbatterier takler ikke lave temperaturer. Hvis utetemperaturene er nær å fryse, vil batteriet tømmes raskere enn normalt, selv uten å bruke telefonen. Når telefonen har kommet tilbake til romtemperatur, vil den sannsynligvis vise en batteriprosent nær det den var.

Det var nyttig (220) Les mer

Fungerer Bluetooth gjennom vegger og tak? Verifisert

Et Bluetooth-signal vil fungere gjennom vegger og tak, med mindre disse er laget av metall. Avhengig av tykkelsen og materialet på veggen, kan signalet miste styrke.

Det var nyttig (207) Les mer

Hva kan jeg best bruke til å rense skjermen på den mobile enheten? Verifisert

Det er best å bruke en mikrofiberduk, muligens med et spesialisert vaskemiddel. Bruk aldri kjøkkenhåndklær eller andre papirkluter, disse vil etterlate seg riper!

Det var nyttig (200) Les mer

Hva er den beste måten å lagre et litiumionbatteri i lang tid? Verifisert

Den beste måten å lagre et litiumionbatteri er ved en temperatur mellom 5 og 45 grader Celsius. Det er også lurt å sørge for at batteriet er omtrent 67% ladet før det lagres.

Det var nyttig (194) Les mer

Må jeg rense skjermen på enheten min før jeg bruker en skjermbeskytter? Verifisert

Ja, en skjermbeskytter festes best på fett og støvfrie overflater.

Det var nyttig (194) Les mer

Under hvilke forhold vil litiumionbatteriet fungere optimalt? Verifisert

Litiumionbatterier fungerer optimalt ved en temperatur mellom 5 og 45 grader Celsius. Ved veldig kaldt eller varmt vær kan du merke at batteriet tømmes raskere. Ladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller høyere enn 45 grader Celsius.

Det var nyttig (194) Les mer

Hva betyr VoIP? Verifisert

VoIP står for Voice over IP (Internet Protocol) og er en teknologi som transporterer tale over internett eller andre IP-nettverk.

Det var nyttig (193) Les mer