Bruksanvisning Tefal TT2M1B27 Brødrister

Trenger du en bruksanvisning for Tefal TT2M1B27 Brødrister? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 2 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

FR
NL
DE
EN
IT
ES
PT
EL
TR
AR
FA
DA
NO
SV
FI
KO
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 3.75 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Tefal TT2M1B27 Brødrister ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Tefal TT2M1B27 Brødrister?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Tefal TT2M1B27 Brødrister. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Tefal TT2M1B27 Brødrister. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Tefal. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Tefal TT2M1B27 Brødrister på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Tefal
Modell TT2M1B27
Kategori Brødristere
Filtype PDF
Filstørrelse 3.75 MB

Alle bruksanvisninger for Tefal Brødristere
Flere håndbøker for Brødristere

Ofte stilte spørsmål om Tefal TT2M1B27 Brødrister

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Det har kommet mørke flekker på varmeelementet til brødristeren, er det er problem? Verifisert

Nei, dette har ingen effekt på ristingen og betyr ikke at brødristeren er skadet.

Det var nyttig (230) Les mer

Hvis jeg bruker brødristeren mer enn en gang av gangen, vil brødet brenne raskere. Hvorfor det? Verifisert

De fleste brødristere jobber med et varmeelement. Når brødristeren brukes første gang, må den varmes opp fra romtemperatur. Når det rett etterpå ristes mer brød, er varmeelementet allerede varmt og brødet ristes raskere.

Det var nyttig (142) Les mer
Bruksanvisning Tefal TT2M1B27 Brødrister

Relaterte produkter

Relaterte kategorier