Manualer til Pulsmålere

Nedenfor finner du alle Pulsmålere-merkene som vi har tilgjengelige manualer til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan beregner jeg makspuls? Verifisert
En vanlig metode for å beregne makspuls er å trekke alderen fra 220. Dette er et estimat og er kanskje ikke helt nøyaktig for alle.

Det var nyttig (0)
Hvorfor viser noen pulsklokker en annen puls enn andre? Verifisert
Pulsmålere kan ha ulike nivåer av nøyaktighet, og posisjonen til monitoren, typen sensor som brukes, individets fysiologi og miljøet kan også påvirke pulsavlesningen, og derfor er det ikke uvanlig at forskjellige monitorer viser litt forskjellig hjerte rate avlesninger.

Det var nyttig (0)
Hva bør pulsen min være under trening? Verifisert
Den ideelle pulsen under trening avhenger av din alder og kondisjonsnivå. En generell retningslinje er å sikte på en puls som er mellom 50-85 % av makspulsen din. Dette er et estimat og er kanskje ikke helt nøyaktig for alle.

Det var nyttig (0)
Hva betyr det hvis pulsen min konsekvent er over eller under et visst område? Verifisert
Hvis pulsen din konsekvent er over eller under et visst område, kan det indikere en underliggende medisinsk tilstand eller et behov for å justere treningsintensiteten. Rådfør deg med en lege hvis du har bekymringer.

Det var nyttig (0)
Hvorfor er pulsen min forskjellig fra dag til dag? Verifisert
Pulsen din kan variere fra dag til dag på grunn av ulike faktorer som stress, søvn, kosthold, hydreringsnivåer og medisiner.

Det var nyttig (0)