Bruksanvisninger for Vekter

Nedenfor finner du alle Vekter-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Min skala viser en urealistisk lav vekt når jeg står på den, hvorfor er det? Verifisert

For best resultat skal vekten stå på et hardt underlag. Når vekten står på for eksempel et teppe, kan dette påvirke målingen.

Det var nyttig (2507) Les mer

Hva er BMI? Verifisert

BMI står for «body mass index» (kroppsmasseindeks, KMI) og kan beregnes ved å dele kroppsvekten (i kilo) med høyden (meter i kvadrat). For eksempel har en person med en vekt på 70 kilo og en høyde på 1,75 meter en BMI på 22,86. En BMI mellom 18,5 og 25 regnes som sunt.

Det var nyttig (1787) Les mer

Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert

Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (763) Les mer

Kan jeg bruke en skala med våte føtter? Verifisert

Dette avhenger av skalaen. Når du bruker en diagnostisk skala, er det nødvendig at føttene er tørre for å utføre målingene riktig.

Det var nyttig (457) Les mer