Panasonic CS-E9DKEW Klimaanlegg

Trenger du en manual til din Panasonic CS-E9DKEW Klimaanlegg? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

pdf2htmlEX
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)
Last ned manual på norsk (PDF, 6,45 MB)

advertisement

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Panasonic CS-E9DKEW Klimaanlegg ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Panasonic produktet?
Ja Nei
0%
100%
1 stem

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor ofte bør jeg rengjøre eller skifte ut filtrene til klimaanlegget? Verifisert
Det anbefales å sjekke filtrene fire ganger i året. Skitne filter kan støvsuges eller vaskes, avhengig av typen filter. Under vedlikehold av klimaanlegget skal en ekspert avgjøre om filtrene bør skiftes ut.

Det var nyttig (1725)

Bli med i samtalen om dette produktet

John Inge Hansen 04-08-2019
fik kjøpt en panasonic cs-e9dkew brukt rett etter at alt av service og alt av slitedeler hadde vert byttet, fikk den montert under hete-bølgen og brukt den med air-con i ca 1 uke før den stoppet iløpet av natten, har ikke fådt start på den siden og den står å blinken med Timer blir jo aldri klok på disse greierne

svar | Det var nyttig (0)
Denne manualen ble opprinnelig utgitt av Panasonic.