Manual Off Course 36V Elektrisk sykkel

Trenger du en manual til din Off Course 36V Elektrisk sykkel? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 8.84 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Off Course 36V Elektrisk sykkel ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Off Course 36V Elektrisk sykkel?
Ja Nei
67%
33%
12 stemmer

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Off Course 36V Elektrisk sykkel. Du kan alltid laste ned manualen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original manual, anbefaler vi at du kontakter Off Course. De kan kanskje gi en original manual. Leter du etter bruksanvisningen til Off Course 36V Elektrisk sykkel på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Off Course
Modell 36V
Kategori Elektriske sykler
Filtype PDF
Filstørrelse 8.84 MB

Alle manualer for Off Course Elektriske sykler
Flere håndbøker for Elektriske sykler

Ofte stilte spørsmål om Off Course 36V Elektrisk sykkel

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor ofte skal jeg smøre sykkelkjeden? Verifisert
Ved normal bruk er det best å smøre kjedet en gang i måneden. Øk denne frekvensen ved tung bruk. Smør også etter turer i kraftig regn eller mye støv.

Det var nyttig (202) Les mer
Hva er riktig dekktrykk for en sykkel? Verifisert
Et sykkeldekk må blåses opp ganske hardt. Det eksakte trykket kan være forskjellig for hver sykkel og merkevare, men generelt er det bra å bruke minst 3,5 til 4,5 bar. Det ideelle trykket er ofte angitt på dekket.

Det var nyttig (171) Les mer
Hva sier størrelsen på hjulet om sykkelen min? Verifisert
Med et større hjul vil du reise mer avstand med en enkelt rotasjon. Uten ekstra gir eller annet hjelpemiddel vil dette ofte også koste mer innsats. Det er derfor ikke sant at sykler med større hjul vil gå raskere.

Det var nyttig (94) Les mer
Dekkene på sykkelen er flate, selv om jeg ikke har brukt sykkelen på lenge, hvorfor er det da? Verifisert
Sykkeldekk er laget av gummi. Dette er et naturlig produkt som er utsatt for uttørking. Dette kan skje på grunn av eksponering for sollys eller ved lang tid. Et uttørket dekk kan knekke eller gå flatt under den første turen.

Det var nyttig (91) Les mer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Off Course 36V Elektrisk sykkel. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en manual kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Geoff Cutting 31-05-2022
Min kone har brukt sykkelen sin daglig på ferie. Men i morges ville ikke skjermen hennes slå seg på. Har vært på et verksted som sier det er den gamle typen og ikke lenger tilgjengelig. Eventuell hjelp takk. Takk

svar | Det var nyttig (4)(Oversatt av Google)
owen mageean 20-07-2020
Har du hørt om en OFF COURSE el-sykkel er de gode

svar | Det var nyttig (2)(Oversatt av Google)
Mattsson Roland 11-03-2020
Har hatt sykkelen siden høsten 2015. Har nå kjørt 330 mil med den. Det eneste jeg har endret i mellomtiden er pedal, frontlykter og pedalstativ. Batteriet ble byttet for ett år siden. Informasjonen angående lading var sannsynligvis ikke korrekt. Det ble sagt at jeg skulle lade batteriet fra tid til annen, selv når jeg ikke brukte det. Nå med ny informasjon, bør den ikke opprettholdes. Syklusen kan være ubrukt i opptil 6 måneder. Når jeg da bruker det, er batteriet stort sett fortsatt fulladet

svar | Det var nyttig (1)(Oversatt av Google)
Roland Mattsson 11-03-2020
Skrev feil i forrige innlegg. Det er sykkelstativet som er skiftet, ikke pedalstativet.

svar | Det var nyttig (1)(Oversatt av Google)
Walid 20-01-2022
Hvordan får jeg tak i en batterilader med en låsnøkkel

svar | Det var nyttig (1)(Oversatt av Google)
Manual Off Course 36V Elektrisk sykkel