Manual Metronic 498155 Parabolantenne

Trenger du en manual til din Metronic 498155 Parabolantenne? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.45 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Metronic 498155 Parabolantenne ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Metronic produktet?
Ja Nei
0%
100%
5 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

KERVELLA Florence 03-07-2019
God morgen ! Jeg kjøpte denne retten ved å stole på selgeren fra Leroy Merlin, Kom hjem, jeg ville montere den (jeg påpeker at jeg er en altmuligmann), jeg satte de 2 største foran fatet for å skru den på den hvite plastdelen , så langt er alt bra, men fortsetter, jeg legger merke til at i plastposen er det bare 2 skruer i stedet for de 4 som er angitt, hva skal jeg gjøre, jeg kjøpte den fra 55 km hjemmefra

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual Metronic 498155 Parabolantenne