Manual Widex Baby 440 Høreapparat

Trenger du en manual til din Widex Baby 440 Høreapparat? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 4.81 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Widex Baby 440 Høreapparat ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Widex Baby 440 Høreapparat?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Widex Baby 440 Høreapparat. Du kan alltid laste ned manualen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original manual, anbefaler vi at du kontakter Widex. De kan kanskje gi en original manual. Leter du etter bruksanvisningen til Widex Baby 440 Høreapparat på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Widex
Modell Baby 440
Kategori Høreapparater
Filtype PDF
Filstørrelse 4.81 MB

Alle manualer for Widex Høreapparater
Flere håndbøker for Høreapparater

Ofte stilte spørsmål om Widex Baby 440 Høreapparat

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva står ITE, ITC, CIC og BTE for? Verifisert

Disse akronymene indikerer hvordan et høreapparat er plassert og betyr følgende: ITE = In The Ear, ITC = In The Canal, CIC = Completely In Canal og BTE = Behind The Ear.

Det var nyttig (167) Les mer

Hvordan kan jeg rengjøre og vedlikeholde høreapparatet mitt? Verifisert

Høreapparater bør rengjøres regelmessig med en tørr klut og holdes unna fuktighet. Det anbefales også å bytte ut batteriene etter behov og å ha regelmessige kontroller hos en hørselsspesialist.

Det var nyttig (83) Les mer

Hvor lenge varer høreapparater? Verifisert

Levetiden til høreapparater kan variere avhengig av typen og kvaliteten på enheten. I gjennomsnitt kan høreapparater vare alt fra 3 til 7 år. Det er viktig å ha regelmessige kontroller og vedlikehold med en hørselsspesialist for å sikre lang levetid på enheten.

Det var nyttig (61) Les mer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Widex Baby 440 Høreapparat. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en manual kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Manual Widex Baby 440 Høreapparat