Manual Logik LPS3KIT14 Spillkontroll

Trenger du en manual til din Logik LPS3KIT14 Spillkontroll? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 3.66 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Logik LPS3KIT14 Spillkontroll ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Logik LPS3KIT14 Spillkontroll?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Logik LPS3KIT14 Spillkontroll. Du kan alltid laste ned manualen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original manual, anbefaler vi at du kontakter Logik. De kan kanskje gi en original manual. Leter du etter bruksanvisningen til Logik LPS3KIT14 Spillkontroll på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Logik
Modell LPS3KIT14
Kategori Spillkontroller
Filtype PDF
Filstørrelse 3.66 MB

Alle manualer for Logik Spillkontroller
Flere håndbøker for Spillkontroller

Ofte stilte spørsmål om Logik LPS3KIT14 Spillkontroll

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert

Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (106) Les mer

Kan jeg pakke ledningen rundt enheten etter bruk? Verifisert

Det er bedre å ikke gjøre dette, fordi det kan skade ledningen. Det beste du kan gjøre er å pakke ledningen slik den var da produktet ble pakket.

Det var nyttig (78) Les mer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Logik LPS3KIT14 Spillkontroll. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en manual kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Manual Logik LPS3KIT14 Spillkontroll