Manual Garmin Approach S6 Sportsklokke

Trenger du en manual til din Garmin Approach S6 Sportsklokke? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 2.14 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Garmin Approach S6 Sportsklokke ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Garmin Approach S6 Sportsklokke?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Garmin Approach S6 Sportsklokke. Du kan alltid laste ned manualen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original manual, anbefaler vi at du kontakter Garmin. De kan kanskje gi en original manual. Leter du etter bruksanvisningen til Garmin Approach S6 Sportsklokke på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Garmin
Modell Approach S6
Kategori Sportsklokker
Filtype PDF
Filstørrelse 2.14 MB

Alle manualer for Garmin Sportsklokker
Flere håndbøker for Sportsklokker

Ofte stilte spørsmål om Garmin Approach S6 Sportsklokke

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor mange trinn er anbefalt daglig mengde for voksne? Verifisert

For å trene nok er det nødvendig å ta minst 10.000 trinn om dagen. For personer eldre enn 65 år er dette beløpet 8.000 trinn.

Det var nyttig (132) Les mer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Garmin Approach S6 Sportsklokke. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en manual kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Manual Garmin Approach S6 Sportsklokke