Manual AEG US 1300 XE Bajonettsag

Trenger du en manual til din AEG US 1300 XE Bajonettsag? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 2.26 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om AEG US 1300 XE Bajonettsag ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med AEG US 1300 XE Bajonettsag?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for AEG US 1300 XE Bajonettsag. Du kan alltid laste ned manualen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original manual, anbefaler vi at du kontakter AEG. De kan kanskje gi en original manual. Leter du etter bruksanvisningen til AEG US 1300 XE Bajonettsag på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke AEG
Modell US 1300 XE
Kategori Bajonettsager
Filtype PDF
Filstørrelse 2.26 MB

Alle manualer for AEG Bajonettsager
Flere håndbøker for Bajonettsager

Ofte stilte spørsmål om AEG US 1300 XE Bajonettsag

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva kan jeg bruke en gjengesag til? Verifisert

På grunn av det skiftbare sagbladet passer disse sagene til nesten alle materialer. De brukes ofte til installasjon og sanitær.

Det var nyttig (27) Les mer

Trenger jeg å bruke øyevern når jeg bruker en gjengesag? Verifisert

Ja. Små partikler kan fly opp under sagingen. Når disse treffer et øye, kan de forårsake permanent øyeskade. Det er derfor det alltid er nødvendig å bruke øyevern.

Det var nyttig (12) Les mer

Kan jeg lagre elektroverktøy i en bod eller garasje? Verifisert

Generelt kan du oppbevare elektroverktøy i bod eller garasje, selv om det noen ganger fryser der. Imidlertid er det bedre for levetiden til elektroverktøyet å oppbevare det på et tørt sted uten store temperatursvingninger. I en bod eller garasje kan temperaturforskjeller føre til at det dannes kondens, som kan forårsake rust. I tillegg holder verktøy som går på batterier kortere og lader ikke like godt ved svært lave temperaturer. For å være sikker på hvordan elektroverktøyet ditt må oppbevares, les alltid bruksanvisningen grundig.

Det var nyttig (0) Les mer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om AEG US 1300 XE Bajonettsag. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en manual kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Manual AEG US 1300 XE Bajonettsag