Lego set 4533 Trains Snøplogstog

Trenger du byggeveiledningen til ditt Lego set 4533 Trains Snøplogstog? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-byggeveiledningen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

pdf2htmlEX
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)
Last ned manual på norsk (PDF, 0,98 MB)

advertisement

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Lego set 4533 Trains Snøplogstog ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Lego produktet?
Ja Nei
100%
0%
2 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg mangler en legobrikke, hvor kan jeg bestille en ny? Verifisert
Lego har en tjeneste hvor du kan bestille separate brikker eller kontakte dem hvis du mangler en brikke i settet ditt. Ta en kikk på nettsiden deres for å få mer informasjon.

Det var nyttig (2151)
Hvordan kan jeg forhindre at Lego-brikkene misfarges? Verifisert
De to verstingene med hensyn til misfarging av Lego er langvarig eksponering for sollys og sigarettrøyk. Prøv å unngå disse når du oppbevarer brikkene.

Det var nyttig (683)
Hva er den beste måten å rengjøre Lego-brikkene på? Verifisert
Lego anbefaler å vaske brikkene for hånd med litt vann (ikke varmere enn 40 °C) og et mildt rengjøringsmiddel. Putt aldri brikkene i vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen. La brikkene lufttørke etterpå. Elektriske deler kan kun rengjøres med en tørr klut.

Det var nyttig (631)
Når jeg har bygd opp et nytt Lego-sett, har jeg alltid noen små brikker til overs. Har jeg glemt å bruke dem? Verifisert
Nei, mange nye Lego-sett har noen ekstra smådeler.

Det var nyttig (387)
Hvordan fester jeg best etiketter på Lego? Verifisert
For at du skal kunne omplassere etikettene, er det smart å bruke litt glassrens på stedet du vil ha etiketten. Når etiketten er på riktig sted, lar du den tørke, og da vil den sette seg fast.

Det var nyttig (372)
Fra hvilken alder er Lego egnet å leke med? Verifisert
På grunn av de små delene passer de fleste Lego-settene fra 4 år og oppover. Det spesielle Duplo-temaet passer for barn fra 1,5 år og oppover. Anbefalt alder står alltid på esken.

Det var nyttig (347)
Kan Lego- og Duplo-brikker brukes sammen? Verifisert
Ja, Lego- og Duplo-brikker er kompatible. Lego-brikker passer på Duplo-brikkene med hule stusser. Duplo-brikker passer best på større Lego-brikker, og kan løsne fra mindre Lego-brikker.

Det var nyttig (329)

Bli med i samtalen om dette produktet

Denne manualen ble opprinnelig utgitt av Lego.