Bruksanvisninger for Safer

Nedenfor finner du alle Safer-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Låsen på min elektroniske safe åpnes ikke, men jeg er sikker på at koden jeg skriver inn er riktig. Hva kan jeg gjøre? Verifisert

Dette kan skje når batterispenningen er for lav. Dette kan skyldes billige eller nesten tomme batterier. Bytt ut batteriene og prøv igjen. Hvis dette ikke løser problemet, bør du kontakte produsenten.

Det var nyttig (1314) Les mer

Jeg mistet kombinasjonen av safe, hva kan jeg gjøre? Verifisert

I tilfelle en safe med en elektronisk lås, er det ofte en inkludert nødnøkkel som safen fremdeles kan åpnes med. Hvis ingen nødnøkkel eller annen løsning er tilgjengelig, er det spesialiserte selskaper som kan hjelpe. I tilfelle en liten safe kan imidlertid kostnaden for en spesialist være høyere enn en ny safe. I så fall er det siste alternativet å bryte opp safe.

Det var nyttig (612) Les mer

Når er det lurt å sikre safe? Verifisert

Generelt er det lurt å sikre safe på 1000 kg eller mindre. Dette hindrer en tyv i å stjele hele safe. Det er også mulig at et forsikringsselskap krever en safe for å bli sikret. Ha alltid sikkerheten din sikret av en spesialist.

Det var nyttig (179) Les mer