Manualer til Dahle Makuleringsmaskiner

Nedenfor finner du alle modeller Dahle Makuleringsmaskiner som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvorfor stopper papirmaskinen min etter en viss periode? Verifisert
Papirkverner må avkjøles etter en stund for å forhindre overoppheting. Tiden enheten kan fungere før den trenger å kjøle seg, varierer mellom forskjellige merker og modeller.

Det var nyttig (541)
Hvor ofte skal jeg smøre papirmaskinen min? Verifisert
Ved sporadisk bruk er det tilstrekkelig å olje papirstimleren annenhver måned. Ved (veldig) vanlig bruk kan du legge merke til at maskinen har vanskeligheter med makulering eller at papir lett setter seg fast. Dette er tegn på at maskinen skal smøres.

Det var nyttig (173)
Kan jeg bruke WD-40 til å olje Dahle-papirklipperen min? Verifisert
Nei, WD-40 er en type olje som får papiret til å klebe seg og sette seg fast i maskinen. Bruk bare smøremidler som er anbefalt av Dahle til å olje papirstimleren din.

Det var nyttig (23)
Kan jeg koble Dahle-papirmakeren min til en stikkontakt eller skjøteledning? Verifisert
Nei, en Dahle-papirmaskin skal plugges direkte i veggen. Hvis du kobler den til en stikkontakt eller skjøteledning, kan det skade maskinen og ugyldiggjøre garantien.

Det var nyttig (1)