Bruksanvisninger for Kjøkkenvekter

Nedenfor finner du alle Kjøkkenvekter-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor mange gram går i en unse? Verifisert

En unse er nøyaktig 28,3495231 gram eller 28,5 gram når den avrundes.

Det var nyttig (463) Les mer

Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert

Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (251) Les mer

Hvordan rengjør jeg kjøkkenvekten min? Verifisert

En kjøkkenvekt er en elektronisk enhet, og som sådan kan den ikke rengjøres i oppvaskmaskin. Bruk en fuktig klut og mildt vaskemiddel for å rengjøre kjøkkenvekten.

Det var nyttig (195) Les mer