Manualer til Vaskemaskiner

Nedenfor finner du alle Vaskemaskiner-merkene som vi har tilgjengelige manualer til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Vaskemaskinen pumper ikke ut vannet, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Hovedårsaken at en vaskemaskin ikke pumper ut vannet, er tett pumpe eller avløpsrør. Hvis du kan komme til, prøv å fjern det som tetter igjen. Hjelper dette ikke, eller kan du ikke komme til pumpen og/eller avløpsrøret, bør du kontakte en montør eller produsenten.

Det var nyttig (20699)
Vaskemaskinen min starter ikke når jeg trykker på startknappen, hva kan jeg gjøre? Verifisert
I mange tilfeller har døren til vaskemaskinen ikke lukket ordentlig. Åpne og lukk døren, og prøv på nytt.

Det var nyttig (20522)
Det kommer ikke vann inn i vaskemaskinen min. Hva kan jeg gjøre? Verifisert
Sjekk om vanninntaket er åpent og om det ikke er noen knekk i slangen til vanninntaket. Hvis dette ikke løser problemet, bør du kontakte produsenten.

Det var nyttig (7972)
Døren til vaskemaskinen min åpnes ikke, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det kan være flere årsaker. Den vanligste årsaken er at filteret er tett. Koble fra apparatet og sjekk filteret. Fjern eventuell blokkering om nødvendig. Plasseringen til filteret er forskjellig avhengig av modellen. Det er også mulig at det er en spesiell spak for å åpne døren. Hvis disse alternativene ikke hjelper, er det siste alternativet å trekke ut stikkontakten i 30-60 minutter og prøve å åpne døren etter det. Hvis dette ikke fungerer, kontakt produsenten eller en mekaniker.

Det var nyttig (6175)
Vaskemaskinen min bråker og/eller vibrerer kraftig, hva kan jeg gjøre med det? Verifisert
Det kan hende at vaskemaskinen ikke er nivellert. Du kan gjøre dette ved å justere føttene slik at den står helt vannrett. Problemet kan også skyldes at du legger for mye klær i maskinen. Hvis ingenting av dette er årsaken til problemet, bør du kontakte produsenten.

Det var nyttig (5772)
I hvilket rom skal vaskemiddelet gå? Verifisert
De fleste vaskemaskiner har 3 rom for vaskemiddel. Disse rommene er ofte merket med I, II og * for å vise hvor vaskemiddelet går. Avdeling I brukes til forvask, II er for hovedvask og * er for tøymykner. Rom II brukes oftest.

Det var nyttig (3613)
Vaskemaskinen min lukter, hva kan jeg gjøre med den? Verifisert
Det er vaskemaskiner med selvrensende funksjoner. Hvis disse funksjonene ikke er tilgjengelige, er det mulig å tilsette 100 ml hvit eddik eller 100 gram bruskrystaller og la vaskemaskinen kjøre et 90 ℃-program.

Det var nyttig (2910)
Kan jeg koble vaskemaskinen til et varmtvannsuttak? Verifisert
Selv om vaskemaskiner sannsynligvis kan håndtere vanninntak opp til 65 ° C, anbefales ikke dette av de fleste produsenter. Det er vaskesykluser som spesielt bruker kaldt vann. I slike tilfeller kan varmt vann skade resultatene av vaskesyklusen. Dessuten er mange vaskemaskiner designet for å kobles til et kaldt vannuttak.

Det var nyttig (2664)
Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg flytter en vaskemaskin? Verifisert
Når du flytter en vaskemaskin, bør du sikre trommelen. Du kan bruke transittbolten som følger med hver vaskemaskin og forhindrer at trommelen beveger seg inne i maskinen. Du må også tømme alt vannet.

Det var nyttig (1190)
Kan jeg stable tørketrommelen og vaskemaskinen min? Verifisert
Generelt er det mulig å stable en tørketrommel og vaskemaskin direkte oppå hverandre. Dette fungerer bare med frontlastemodeller. Det anbefales imidlertid å bruke et passende tilbehør for å gjøre det. Dette vil forhindre at maskinene vibrerer og faller av, og forhindrer også skade på bunnmaskinen.

Det var nyttig (956)
Kan jeg koble en vaskemaskin til en skjøteledning? Verifisert
Enheter som krever store mengder strøm, som en vaskemaskin, kan ikke kobles til alle skjøteledninger. Se hva strømforbruket til vaskemaskinen er, som er angitt i Watt, og sjekk om skjøteledningen kan takle dette. Det er skjøteledninger med tykkere kabler som er laget for å håndtere større apparater.

Det var nyttig (896)
Hva er forskjellen i bruk mellom en vaskemaskin og en separat vaskemaskin og tørketrommel? Verifisert
Den største fordelen med en vaskemaskin er at den tar mindre plass. En separat tørketrommel vil imidlertid kunne tørke mer enn en vaskemaskin / tørketrommel. En vaskemaskin bruker også relativt mer energi og krever mer tid.

Det var nyttig (893)