Bruksanvisninger for Tørketromler

Nedenfor finner du alle Tørketromler-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvorfor er trommelen til tørketrommelen større enn den til vaskemaskinen, selv om de har samme kapasitet? Verifisert

For å tørke tøyet skikkelig trenger en tørketrommel luft og dermed mere plass. Derfor er trommelen større.

Det var nyttig (3007) Les mer

Hva er forskjellen mellom en kondensator og en ventilert tørketrommel? Verifisert

I en kondensortørker blir kondensert vanndamp drenert og samlet i et indre reservoar. I en ventilert tørketrommel dreneres den varme, fuktige luften gjennom en slange, for eksempel ut av et vindu. En ventilert tørketrommel er billigere å bruke enn en kondensator

Det var nyttig (873) Les mer

Kan jeg stable tørketrommelen og vaskemaskinen min? Verifisert

Generelt er det mulig å stable en tørketrommel og vaskemaskin direkte oppå hverandre. Dette fungerer bare med frontlastemodeller. Det anbefales imidlertid å bruke et passende tilbehør for å gjøre det. Dette vil forhindre at maskinene vibrerer og faller av, og forhindrer også skade på bunnmaskinen.

Det var nyttig (701) Les mer

Kan jeg koble en tørketrommel til en skjøteledning? Verifisert

Enheter som krever store mengder strøm, som en tørketrommel, kan ikke kobles til alle skjøteledninger. Se hva strømforbruket til tørketrommelen er, som er angitt i Watt, og sjekk om skjøteledningen kan takle dette. Det er skjøteledninger med tykkere kabler som er laget for å håndtere større apparater.

Det var nyttig (545) Les mer

Hva er forskjellen i bruk mellom en vaskemaskin og en separat vaskemaskin og tørketrommel? Verifisert

Den største fordelen med en vaskemaskin er at den tar mindre plass. En separat tørketrommel vil imidlertid kunne tørke mer enn en vaskemaskin / tørketrommel. En vaskemaskin bruker også relativt mer energi og krever mer tid.

Det var nyttig (536) Les mer