Manualer til Asko Ovner

Nedenfor finner du alle modeller Asko Ovner som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Ovnen min blir ikke varm nok, hva skal jeg gjøre? Verifisert
Termostaten sørger for at ovnene varmes opp til den angitte temperaturen. Det er sannsynlig at termostaten er defekt. Få den erstattet. Kontakt produsenten hvis du er i tvil.

Det var nyttig (2367)
Hva er pyrolyse? Verifisert
Noen ovner er utstyrt med en pyrolysefunksjon. Dette er et rengjøringssystem som forbrenner smuss og fett i ovnen ved å bruke veldig høye temperaturer. Etter pyrolyse vil alt smuss ha blitt til aske og kan lett fjernes. Hvis ovnen har en pyrolysefunksjon, anbefales det å bruke den 3 til 4 ganger i året for å holde ovnen ren.

Det var nyttig (2199)
Når jeg bruker ovnen, er det ofte matrester som faller på bunnen og forårsaker røyk. Hvordan kan jeg forhindre dette? Verifisert
Mange ovner kommer med både rist og stekebrett. Når mat tilberedes på risten, kan stekebrettet plasseres på bunnen for å forhindre at matrester brenner og forårsaker røyk.

Det var nyttig (531)
Røyk akkumuleres i ovnen når den varmes opp, hvorfor er det? Verifisert
Sannsynligvis er det matrester fra tidligere bruk igjen i ovnen. Spesielt fettete matrester kan generere røyk ved oppvarming. Rengjør ovnen grundig.

Det var nyttig (530)
Kan jeg tilberede flere ting samtidig ved å bruke flere grillbrett? Verifisert
Teknisk er dette mulig. Det avhenger imidlertid av matvaren om du trenger å justere tilberedningstiden eller bytte skuffene halvveis under tilberedningen.

Det var nyttig (528)