Bruksanvisninger for Gorenje Oppvaskmaskiner

Nedenfor finner du alle modeller Gorenje Oppvaskmaskiner som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Når oppvaskmaskinen er ferdig, er tablett-beholderen fortsatt lukket. Hvordan kan det skje? Verifisert

Problemet skyldes ofte tallerkener som blokkerer beholderen. Sjekk dette nøye før du setter på oppvaskmaskinen.

Det var nyttig (7982) Les mer

Oppvaskmaskinen varmer ikke vannet lenger, hvorfor er det? Verifisert

Det er sannsynlig at varmeelementet er defekt. Få den erstattet. Kontakt produsenten hvis du er i tvil.

Det var nyttig (7468) Les mer

Kan jeg bruke vanlig salt i oppvaskmaskinen min? Verifisert

Nei, vanlig salt kan inneholde stoffer som kan skade apparatet.

Det var nyttig (3186) Les mer

Må jeg skylle oppvasken før jeg legger dem i oppvaskmaskinen? Verifisert

Det er ikke nødvendig å skylle oppvasken, men du må fjerne store, harde og fettrester. Disse kan tette avløpet over tid.

Det var nyttig (1291) Les mer

Kan jeg åpne oppvaskmaskinen mens den er i gang? Verifisert

De fleste oppvaskmaskiner er utstyrt med vannstopp, noe som gjør at programmet stopper umiddelbart når døren åpnes, noe som betyr at det ikke kommer vann ut. På noen modeller kan dette føre til problemer over tid. Med innebygde oppvaskmaskiner er det mulig at ofte å åpne oppvaskmaskinen mens den er i gang, kan føre til vannskader på omliggende skap på grunn av dampen som slippes ut.

Det var nyttig (1038) Les mer

Skal jeg åpne oppvaskmaskinen etter at den har gått for å få oppvasken tørke raskere? Verifisert

Dette avhenger av typen oppvaskmaskin og plasseringen av oppvaskmaskinen. Noen oppvaskmaskiner er utstyrt med en funksjon som tørker oppvasken etter vaskeprogrammet. Å åpne oppvaskmaskinen har i så fall ingen merverdi. Med innebygde oppvaskmaskiner er det mulig at ofte å åpne oppvaskmaskinen mens den er i gang, kan føre til vannskader på omliggende skap på grunn av dampen som slippes ut.

Det var nyttig (832) Les mer

Etter at oppvaskmaskinen er ferdig, er plastoppvasken fortsatt våt, men resten ikke. Hvorfor det? Verifisert

Plast er en dårlig varmeledning, slik at produktene avkjøles raskt. Fuktigheten som er igjen på den fordamper så langt mindre enn for eksempel på keramikk eller metall.

Det var nyttig (753) Les mer

Kan jeg koble oppvaskmaskin til en skjøteledning? Verifisert

Enheter som krever store mengder strøm, som en oppvaskmaskin, kan ikke kobles til alle skjøteledninger. Se hva strømforbruket til oppvaskmaskinen er, som er angitt i Watt, og sjekk om skjøteledningen ikke kan håndtere dette. Det er skjøteledninger med tykkere kabler som er laget for å håndtere større apparater.

Det var nyttig (682) Les mer

Er det et problem å ha riper på metallet på innsiden av oppvaskmaskinen? Verifisert

Innsiden av de fleste oppvaskmaskiner er laget av rustfritt stål og påvirkes ikke av riper.

Det var nyttig (673) Les mer

Kan jeg sette panner med teflon i oppvaskmaskinen? Verifisert

Ja det kan du. Imidlertid vil pannen slites raskere enn når den rengjøres for hånd. Når du rengjør en panne med teflon for hånd, må du aldri bruke en skur, men bruk en myk svamp eller klut.

Det var nyttig (667) Les mer

Kan jeg legge treobjekter som spatler og skjærebrett i oppvaskmaskinen? Verifisert

Nei. Gjenstander av tre kan bli skadet eller vridd i oppvaskmaskinen. Også trefibrene som løsner kan skade oppvaskmaskinen. Skjærebrett i tre lages ofte med lim som kan løsne seg etter å ha vært i oppvaskmaskinen flere ganger.

Det var nyttig (666) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Gorenje GU63CW Oppvaskmaskin
Lars Wohlert 27-01-2024
Hei, min Gorenje rapporterer feil F67 og stopper Hva er grunnen?


(Oversatt av Google)
Gorenje GU63CW Oppvaskmaskin
Bruksanvisning Gorenje GV61010 Oppvaskmaskin
Karin Madsen 21-01-2024
Hvordan vet jeg når oppvasken er ferdig? Skal det ikke være indikasjon på dette? Trodde den skulle åpne seg, sprette ut, sprette ut, når vaskeprogrammet er ferdig.


Gorenje GV61010 Oppvaskmaskin
Bruksanvisning Gorenje GU652W Oppvaskmaskin
PATRICIA FLENSBORG 15-08-2023
Jeg har lest og prøvd alt, oppvaskmaskinen min kan ikke åpne skuffen, eller såpene blir ikke brukt. kanskje skuffen er defekt? Maskinen er 5 år gammel. Hvor kan jeg bestille det? gorenje modell GU 652W Vennlig hilsen. Patricia Flensburg


(Oversatt av Google)
Gorenje GU652W Oppvaskmaskin
Bruksanvisning Gorenje GU63CW Oppvaskmaskin
Ole aagesen 18-07-2023
vedrørende. gorenje GU63CW....... Hvordan kan det være spesielt i toppbrettet (bestikkbrett) det er helt vått med masse vannperler. la den så tørke, den har en funksjon hvor døren åpnes av seg selv. selv etter flere timer er brettet fortsatt vått.. Har vært hos forhandleren, de sier at det er hardheten til vannet, og det må jeg leve med. Det har aldri vært sånn med alle de andre vaskemaskinene vi har hatt. Det får det også til å dryppe ned på neste bakke, så vel som den nederste.


(Oversatt av Google)
Gorenje GU63CW Oppvaskmaskin
Bruksanvisning Gorenje GV672C62 Oppvaskmaskin
Schwarz Elisabeth 08-05-2022
Oppvaskmaskinen er romslig, vasker veldig godt, jeg har bare ett problem. Etter ca 15 minutter avgir den en brummende lyd, fortsetter å vaske normalt og 30 minutter før programmet slutter gir den 4x brummelyder, vasker ferdig, åpner døren og når den er ferdig avgir den et signal. Hva kan det være med den summende lyden?


(Oversatt av Google)
Gorenje GV672C62 Oppvaskmaskin