Manualer til AEG Kombimaskiner vask-tørk

Nedenfor finner du alle modeller AEG Kombimaskiner vask-tørk som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Vaskemaskinen tørker mye og / eller vibrerer høyt. Hva kan jeg gjøre med det? Verifisert
Det er mulig at vaskemaskinen ikke har blitt utjevnet. Du kan gjøre dette ved å justere føttene for å gjøre det perfekt. Problemet kan også skyldes at du setter inn mye klær i maskinen. Hvis dette ikke er årsaken til problemet ditt, bør du kontakte produsenten.

Det var nyttig (1153)
Vaskeren min lukter, hva kan jeg gjøre med det? Verifisert
Det er vaskemaskiner med selvrensende funksjoner. Hvis disse funksjonene ikke er tilgjengelige, er det mulig å tilsette 100 ml hvit eddik eller 100 gr brus og få vaskemaskinen til å kjøre et 90 ℃ program.

Det var nyttig (366)
Hva er forskjellen i bruk mellom en vaskemaskin og en separat vaskemaskin og tørketrommel? Verifisert
Den største fordelen med en vaskemaskin er at den tar mindre plass. En separat tørketrommel vil imidlertid kunne tørke mer enn en vaskemaskin / tørketrommel. En vaskemaskin bruker også relativt mer energi og krever mer tid.

Det var nyttig (191)
Kan jeg koble en vaskemaskin / tørketrommel til en skjøteledning? Verifisert
Enheter som krever store mengder strøm, som en vaskemaskin / tørketrommel, kan ikke kobles til alle skjøteledninger. Se hva strømforbruket til vaskemaskinen er, som er angitt i Watt, og sjekk om skjøteledningen kan takle dette. Det er skjøteledninger med tykkere kabler som er laget for å håndtere større apparater.

Det var nyttig (167)