Manualer til Biltema Klimaanlegg

Nedenfor finner du alle modeller Biltema Klimaanlegg som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor ofte bør jeg rengjøre eller skifte ut filtrene til klimaanlegget? Verifisert
Det anbefales å sjekke filtrene fire ganger i året. Skitne filter kan støvsuges eller vaskes, avhengig av typen filter. Under vedlikehold av klimaanlegget skal en ekspert avgjøre om filtrene bør skiftes ut.

Det var nyttig (2317)
Hva står BTU for? Verifisert
BTU står for British Thermal Unit. Dette er en enhet som indikerer kapasiteten til å kjøle seg ned.

Det var nyttig (747)
Fungerer hvert klimaanlegg også som en avfukter? Verifisert
Den kalde luften som produseres av et klimaanlegg har ofte relativt lav luftfuktighet. Effekten er imidlertid mindre enn når du bruker en faktisk avfukter. Noen klimaanlegg har en spesiell funksjon for å avfukte luften.

Det var nyttig (407)
Hva er R-410A? Verifisert
R-410A er et kjølemiddel som brukes i apparater som kjøler opp til 0 ° C, som kjøleskap og klimaanlegg. Det er erstatning av eldre kjølemidler og skader ikke ozonlaget.

Det var nyttig (344)
Kan jeg plassere det mobile klimaanlegget mitt i et skap for å få det ut av syne? Verifisert
Nei, absolutt ikke. Et mobilt klimaanlegg trenger plass for å tillate luftstrøm og luftinntak. På et lite sted kan enheten overopphetes.

Det var nyttig (239)
Har et klimaanlegg en negativ innvirkning på luftkvaliteten? Verifisert
Hvis klimaanlegget har blitt riktig vedlikeholdt, vil det ikke ha noen innvirkning på luftkvaliteten. Hvis et filter for eksempel ikke har blitt skiftet ut på lenge, eller annet vedlikehold ikke har blitt utført, kan et klimaanlegg produsere skitten luft.

Det var nyttig (238)
Hva er det beste stedet å montere innendørsenheten til et klimaanlegg av delt type? Verifisert
Dette avhenger av rommet, men generelt kan følgende regler følges. Forsikre deg om at det ikke er noe som hindrer luftstrømmen. Forsikre deg om at stedet er tilgjengelig for vedlikehold. Monter enheten minst 2 meter fra bakken.

Det var nyttig (237)