Manualer til Beha Kjøle-fryseskap

Nedenfor finner du alle modeller Beha Kjøle-fryseskap som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvis jeg vil at kjøleskap-fryseren min skal være kaldere, bør jeg velge en høyere eller lavere innstilling? Verifisert
For de fleste kjøleskap-frysere betyr en høyere innstilling at maskinen vil avkjøles hardere. Med lavere innstilling vil maskinen avkjøles mindre hardt og temperaturen i kjøleskap med fryser.

Det var nyttig (4482)
Kan jeg endre åpningsretningen til døren til kjøleskap-fryseren? Verifisert
Ja, nesten alle stående kjøleskap-frysere tilbyr muligheten til å plassere døren på den andre siden. Hvordan du gjør dette finner du generelt i håndboken.

Det var nyttig (2273)
Kjøle- og fryseskapet lager en boblende lyd, er det normalt? Verifisert
Moderne kjøle- og fryseskap bruker et miljøvennlig kjølemiddel. Når dette nedkjøles omdannes stoffet til gass, som kan forårsake en boblende og/eller hvesende lyd. Dette er helt normalt.

Det var nyttig (1845)
Hva er den beste temperaturinnstillingen for et kjøleskap? Verifisert
Fra et helseperspektiv er temperaturer mellom 3 ℃ og 4 ℃ de beste. Ved disse temperaturene er veksten av bakterier og mugg begrenset.

Det var nyttig (1775)
Avløpshullet i kjøleskap med fryser er skittent / tett, hvordan rengjør jeg det? Verifisert
Det er spesielle rengjøringsinnretninger for å gjøre dette, men det er også mulig å fjerne blokkering eller smuss med en bomullspinne. For å holde avløpshullet rent og forhindre lukt, anbefales det å legge en dråpe klorblekemiddel i avløpet 4 ganger i året.

Det var nyttig (1775)
Hvor ofte skal jeg tine fryseren? Verifisert
For optimal bruk av fryseren er det best å tine det en gang hver 3.-6. Måned. Is på innsiden av fryseren reduserer ledig plass og øker bruken av energi. Tine prosessen kan akselereres ved å plassere varmt vann i skuffen eller plassere boller med varmt vann i fryseren.

Det var nyttig (1606)
Jeg kjøpte en ny kjøleskap med fryser. Kan jeg slå den på med en gang? Verifisert
Nei, kjøleskap-fryseren må stå i oppreist stilling i minst 4 timer før den kan slås på. Dette er fordi kjølevæskevæsken må legge seg.

Det var nyttig (1030)
Er det normalt at det dannes vann eller isdråper på bakveggen i kjøleskap med fryser? Verifisert
Ja, dette er et helt normalt fenomen. Fuktigheten som kommer inn i kjøleskapet med varm luft eller produkter vil legge seg på den kaldeste delen, som bakveggen. Fordi bakveggen kan nå temperaturer under frysepunktet, vil dråpene fryse fra tid til annen. Når kjøleskap-fryseren er i tomgang, tiner dråpene og strømmer til avløpet til kjøleskapet.

Det var nyttig (744)
Døren til kjøleskap-fryseren min lukkes ikke ordentlig, hvorfor er det? Verifisert
De to vanligste årsakene er at kjøleskap-fryseren ikke er i vater og at dørpakningen er skadet eller at det er mat igjen. Forsikre deg om at kjøleskap-fryseren er i vater og sjekk dørpakningen. Bytt forseglingen hvis nødvendig.

Det var nyttig (632)
Hvor mye plass skal jeg ha mellom kjøleskap og fryser? Verifisert
For å sikre god ventilasjon er det best å la det være minst 5 cm ledig plass på begge sider og bak på kjøleskapet.

Det var nyttig (622)
Hva betyr stjernene på fryseren? Verifisert
Stjernene indikerer frysekapasiteten. 1 stjerne indikerer en frysekapasitet ned til -6 ° C. Dette gjør fryseren egnet til å lage isbiter eller lagre tidligere frosne varer i opptil to uker. Fersk mat kan ikke fryses. 2 stjerner indikerer en frysekapasitet ned til -12 ° C. Dette gjør fryseren egnet for oppbevaring av frosne varer i opptil to måneder. Fersk mat kan ikke fryses. 3 stjerner indikerer en frysekapasitet ned til -18 ° C. Dette gjør fryseren egnet

Det var nyttig (362)
Kan jeg legge varm mat eller drikke i kjøleskap med fryser? Verifisert
Helst ikke. Temperaturen i kjøleskap med fryser vil øke, noe som påvirker de andre gjenstandene som er lagret inne negativt.

Det var nyttig (351)
Hvor lang tid tar det før kjøleskapet mitt når den innstilte temperaturen etter at jeg har slått på det? Verifisert
Dette avhenger av størrelse, alder og modell på kjøleskapet. Det kan ta flere timer til 24 timer før kjøleskapet når den innstilte temperaturen. Prosessen kan akselereres ved å plassere ikke-bedervelige varer i kjøleskapet. Temperaturen i kjøleskapet kan ikke måles riktig ved å føle luften inne. Den beste måten å fortelle om kjøleskapet har nådd den innstilte temperaturen, er å plassere et glass vann i kjøleskapet med et termometer i.

Det var nyttig (337)
Det er kondens i kjøleskapet mitt, hvorfor er det? Verifisert
Det kan være flere årsaker. Dørpakningen kan være defekt og slippe ut luft inn i kjøleskapet. Det er også mulig at kjøleskapet ikke er plant, slik at døren ikke lukkes riktig. En annen årsak er en stor forskjell mellom temperaturen inne i kjøleskapet og utsiden mens døren åpnes ofte.

Det var nyttig (306)
Hva er R-410A? Verifisert
R-410A er et kjølemiddel som brukes i apparater som kjøler opp til 0 ° C, som kjøleskap og klimaanlegg. Det er erstatning av eldre kjølemidler og skader ikke ozonlaget.

Det var nyttig (219)
Det er mugg på gummipakningene på kjøleskap med fryser. Hva skal jeg gjøre? Verifisert
Gummipakningene er faktisk ikke inne i kjøleskap og fryser og er derfor varmere. Dette gjør at bakterier kan vokse og mugg dannes. Rengjør gummiene regelmessig for å forhindre dette.

Det var nyttig (218)