Manualer til AEG Kjøkkenvifter

Nedenfor finner du alle modeller AEG Kjøkkenvifter som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor stor bør avstanden være mellom kjøkkenviften og komfyren? Verifisert
Avstanden kan variere per merke, men stort sett bør hetten plasseres minst 65 cm over en gasstopp og minst 50 cm over en elektrisk eller induksjonstopp. Dette for å forbedre brannsikkerheten.

Det var nyttig (1148)
Trenger jeg et avtrekksvifte med eller uten motor? Verifisert
Avtrekk med motor er ment for når luften beveges rett utenfor. En hette uten motor er ment for når det er et sentralt ventilasjonsanlegg. Koble aldri avtrekksvifte med motor til et sentralt ventilasjonssystem!

Det var nyttig (543)
Hvordan kan jeg rengjøre filtrene i AEG-hetten? Verifisert
Filtrene i alle AEG emhetter kan vaskes for hånd. Noen modeller har et filter som kan vaskes i oppvaskmaskin. Dette finner du i brukerhåndboken. Forsikre deg om at filteret er tørt når det plasseres tilbake i avtrekksviften.

Det var nyttig (201)